Aiheet

Käyttäjätiedot

Käyttäjä:
Maksullinen sisältö:
Omat tiedot Kirjaudu ulos
Päijät-Häme

Meidän juttu: Perheet keskiössä -järjestöjen verkosto

Perheet olivat keskiössä, kun Päijät-Hämeessä lapsiperheiden parissa toimivat yhdistykset kumppaneineen kokoontuivat verkostoitumaan ja jakamaan ajankohtaisia asioita. Toimijoiden yhteinen agenda on vastata perheiden tarpeisiin, tukea perheiden arkea ja vanhemmuutta sekä mahdollistaa perheiden keskinäinen vertaistuki.

Verkostossa on mukana erikokoisia järjestöjä, seurakunta ja Lahden diakonialaitos. Kokoontumisia koordinoivat Perheet Keskiöön ja Yhteinen Päijät-Häme -hanke, joiden avulla tuetaan yhdistyksiä yhteistoimintaan esimerkiksi kohtaamispaikoissa ja tulevissa Perhekeskuksissa.

Yhteistoiminta ja yhteinen näkyvyys tapahtumissa, markkinoilla ja mediassa auttavat yhdistyksiä saamaan lisää aktiivisia toimijoita ja laajentamaan näin toimintaansa. Verkostokokoontuminen oli hyvä tiedonjakokanava, jonka avulla päivitettiin syksyn tärkeät päivämäärät, koulutukset, tapahtumat ja työpajat. Seuraava verkoston tapaaminen on marraskuussa, ja mukaan toivotaan lisää yhdistyksiä. Yhdistysyhteistyössä ja yhteistoiminnassa on voimaa.

Sanna Peltonen
Tämä sisältö on avoinna tilaajillemme.

Haluatko lukea koko artikkelin?

Tilaa ESS VerkkoPlus 1 kk 9,90 € ja pääset lukemaan kaikki Etelä-Suomen Sanomien sisällöt.

Tilaa tästä 1kk
9,90€

Oletko jo tilaaja?

Aiheet:

Kommentit comments

Suosittelemme

Näitä luetaan nyt

Paikallismediat

Lue seuraavaksi