Aiheet

Käyttäjätiedot

Käyttäjä:
Maksullinen sisältö:
Omat tiedot Kirjaudu ulos
Päijät-Häme

Meidän juttu: Mukkulan Puuhapirtti haki ideoita

Haimme Virkistysyhdistys Mukkulan Puuhapirtti ry:lle uutta virtaa, uusia toimintatapoja ja yhteistyöideoita Yhteinen Päijät-Häme -hankkeen Elinvoimainen yhdistys -työpajasta. Harva pieni yhdistys pärjää omillaan tai ilman toimintatapojen päivittämistä.

Työpajasta saimme paljon uusia ideoita ja olemme kutsumassa jäsenistön koolle, jolloin viemme ajatuksia heille ja jatkamme toiminnan kehittämistä yhdessä. Työpajasta saatujen ideoiden pohjalta aiomme varsinkin kehittää harrastus- ja ryhmätoimintaamme eteenpäin.

Mukkulan Puuhapirtti on matalankynnyksen kohtaamispaikka, jossa pystyy tapaamaan alueen muita asukkaita. Odotamme, että Puuhapirtin toimintaan tulisi uusia ihmisiä tutustumaan paikan päälle Mukkulan ostarille, esimerkiksi kokeilemaan jumppaa, osallistumaan yhteislaulutuokioihin tai vain juttelemaan kahvin lomassa. Ilmoittelua voi seurata kotisivuilta, Facebookista tai näyteikkunastamme.

Marja Vilkama
Tämä sisältö on avoinna vain tilaajillemme.

Haluatko lukea koko artikkelin?

Tilaa ESS Verkko Plus 1 kk vain 7,90 € (norm. 14,50 €) ja pääset käsiksi kaikkiin Etelä-Suomen Sanomien maksullisiin sisältöihin.

Tilaa tästä 1 kk 7,90 €

Oletko jo tilaaja?

Aiheet:

Kommentit comments
Tilaa ilmainen ESS.fi uutiskirje Saat kiinnostavimmat uutiset suoraan sähköpostiisi.

Suosittelemme

Näitä luetaan nyt

Paikallismediat

Lue seuraavaksi X