Aiheet

Käyttäjätiedot

Käyttäjä:
Maksullinen sisältö:
Omat tiedot Kirjaudu ulos
Päijät-Häme

Huonekalusäätiö tukee Lamkia 10 000 euron lahjoituksella

Lahden ammattikorkeakoulun uudella kampuksella Mukkulankadulla Isku Centerissa oli syyskuun alussa osittain valmiita uusia oppimistiloja. Kuva: Janne Ranne

Huonekalusäätiö tukee Lahden ammattikorkeakoulun (Lamk) varainhankintakampanjaa 10 000 eurolla, tiedottaa Lamk. Lahjoituksella on tarkoitus tukea erityisesti tekniikan alan koulutusta ja yhteistyön tiivistämistä teollisuuden kanssa.

– Huonekalusäätiön tarkoituksena on osaltaan huolehtia elinvoimaisesta huonekalu- ja puuseppäteollisuuden olemassaolosta Suomessa. Elinvoimaisuus edellyttää osaavaa henkilöstä ja siinä Lahden ammattikorkeakoulu on avainasemassa, sanoo Huonekalusäätiön puheenjohtaja Hannu Roine tiedotteessa.

Lamk on Suomen ainoa korkeakoulu, joka kouluttaa insinöörejä puuteollisuuden tarpeisiin. Koulutus antaa valmiudet työskennellä kalusteteollisuudessa, saha- ja levyteollisuudessa sekä rakennuspuusepän teollisuudessa.

Lue myös: Lamk sai muhkean lahjoituksen - 100 000 euroa puualan koulutukseen
 

Aiemmin tällä viikolla Lamk sai muhkean 100 000 euron lahjoituksen. Lamk aloitti varainhankintakampanjansa vuoden alussa.

Mimmi Pitkänen
mimmi.pitkanen@ess.fi
@
Tämä sisältö on avoinna tilaajillemme.

Haluatko lukea koko artikkelin?

Tilaa ESS VerkkoPlus 1 kk 5,90 € ja pääset lukemaan kaikki Etelä-Suomen Sanomien sisällöt.

Tilaa tästä 1kk
5,90€

Oletko jo tilaaja?

Kommentit comments
Tilaa ilmainen ESS.fi uutiskirje Saat kiinnostavimmat uutiset suoraan sähköpostiisi.

Suosittelemme

Näitä luetaan nyt

Paikallismediat

Lue seuraavaksi