Aiheet

Käyttäjätiedot

Käyttäjä:
Maksullinen sisältö:
Omat tiedot Kirjaudu ulos
Päijät-Häme

Lahden Sibeliuksenkatu avataan liikenteelle viikon lopussa

Sibeliuksenkadun alueen viimeiset asvaltoinnit ja ajoratamerkinnät tehdään tämän ja ensi viikon aikana. Kuva: Destia

Työmaa Lahden Ranta-Kartanossa on edennyt siihen vaiheeseen, että Sibeliuksenkadun ja Paasikivenkadun risteysalueet on tarkoitus avata liikenteelle viikon lopussa. Liikennevalot otetaan käyttöön torstain ja perjantain aikana. Kadut avataan, jos asvaltoinnit ja tiemerkinnät pysyvät aikataulussa.

Paasikivenkadun ajoratoja ja parkkialuetta on asvaltoitu jo viime viikolla. Samalla on tehty viimeiset päällystepinnat Sibeliuksenkadulla ja Vapaudenkadulla. Myös alueen kevyen liikenteen väyliä on asvaltoitu viime ja vielä tällä iikolla.

Maanantaina alkavat liikennevalotyöt Svinhufvudinkadun ja Hollolankadun risteysalueella. Se aiheuttaa pieniä muutoksia liikennejärjestelyihin. Maanrakennus- ja katutyöt tehdään syyskuun aikana, ja valmista pitäisi olla lokakuun puolivälissä.

Ahvenistonkadun risteyksen valo-ohjaus on pois käytöstä lokakuun alusta 2–3 viikkoa, kunnes uudet liikennevalot saadaan käyttöön.

Lokakuun alussa aletaan tehdä myös Lahdenkadun ja Hollolankadun ajoratojen viimeisiä asvaltointeja ja lopullisia ajoratamerkintöjä. Työtä tehdään pääosin öisin, jotta liikennehaitta olisi mahdollisimman vähäinen. Säiden mukaan työt kestävät kahdesta kolmeen viikkoa.

Päivitetty 16.9. ja 17.9. : aikamuotoja.

Nina Räty
nina.raty@ess.fi
@
Tämä sisältö on avoinna tilaajillemme.

Haluatko lukea koko artikkelin?

Tilaa ESS VerkkoPlus 1 kk 5,90 € ja pääset lukemaan kaikki Etelä-Suomen Sanomien sisällöt.

Tilaa tästä 1kk
5,90€

Oletko jo tilaaja?

Kommentit comments
Tilaa ilmainen ESS.fi uutiskirje Saat kiinnostavimmat uutiset suoraan sähköpostiisi.

Suosittelemme

Näitä luetaan nyt

Paikallismediat

Lue seuraavaksi