Aiheet

Käyttäjätiedot

Käyttäjä:
Maksullinen sisältö:
Omat tiedot Kirjaudu ulos
Päijät-Häme

Meidän juttu: Liipolan lähiöseuran asukastuvalla jahdataan ahkerasti bingo-numeroita

Liipolan lähiöseuran asukastuvan viikoittaisessa bingo-tuokiossa riittää innokkaita harrastajia. Esimerkiksi heinäkuussa numeroita metsästettiin naisporukalla ahkerasti hyvien palkintojen toivossa. Bingoemäntä on konkari numeroiden arpomisessa ja pelin läpiviemisessä.

Asukastupa toimii asukkaiden tärkeänä kohtaamispaikkana, aivan kuin olohuoneena. Yhdistyksen kädentaitajat ovat ahkeroineet myyntiin monenlaisia käyttötarvikkeita.

Lähialueelta asukastuvalle on helppo tulla ja uusillakin kävijöillä on matala kynnys tulla toimintaan mukaan. Asukastuvan viikko-ohjelmaan kuuluu myös tuolijumppa, joka soveltuu kunnon kohotuksesta aina kunnon ylläpitoon.

Liipolan lähiöseuran asukastupa toimii Liipolan seurakuntayhtymän alakerrassa Ostoskadulla. Asukastuvalla voi nauttia juttelun ja yhteistoiminnan lomassa edulliset kahvit herkkujen kera. Toiminta jatkuu elokuussa torstaisilla bingo-hetkillä ja perjantaina tuolijumpan parissa.

Helena Haaja
Tämä sisältö on avoinna vain tilaajillemme.

Haluatko lukea koko artikkelin?

Tilaa ESS Verkko Plus 1 kk vain 7,90 € (norm. 14,50 €) ja pääset käsiksi kaikkiin Etelä-Suomen Sanomien maksullisiin sisältöihin.

Tilaa tästä 1 kk 7,90 €

Oletko jo tilaaja?

Aiheet:

Kommentit comments
Tilaa ilmainen ESS.fi uutiskirje Saat kiinnostavimmat uutiset suoraan sähköpostiisi.

Suosittelemme

Näitä luetaan nyt

Paikallismediat

Lue seuraavaksi X