Aiheet

Käyttäjätiedot

Käyttäjä:
Maksullinen sisältö:
Omat tiedot Kirjaudu ulos
Päijät-Häme

Ladecin entinen kehityspäällikkö Kristian Keinänen lähtee luotsaamaan Hennan pilottihanketta

Hennan maaseutuasumisen ja elinvoiman pilottihankkeen hankepäällikön virka laitettiin uudelleen hakuun, kun aiemmin virassa toiminut Riikka Uusikulku irtisanoutui tehtävästään.

Keinänen valittiin Hennan pilottihankkeen veturiksi. Määräaikainen työ päättyy ensi kesänä. Kuva: Janne Riikonen

Hennan maaseutuasumisen ja elinvoiman pilottihankkeen uudeksi hankepäälliköksi valittiin perjantaina lahtelainen Kristian Keinänen. Keinänen aloittaa työssä ensi viikon keskiviikosta lähtien. Hän on koulutukseltaan taiteen maisteri ja toimi Lahdessa Ladecin kehityspäällikkönä liki neljän vuoden ajan.

Keinäsen hankepäällikön virka Orimattilassa on vajaan vuoden mittainen ja päättyy pilottihankkeen myötä kesäkuun lopussa 2019.

– Kristian on ollut mukana Hennan ohjausryhmissä ja tuntee hankeen jo entuudestaan. Hänellä on hyvä ja vankka hankeosaaminen ja hän ymmärtää sen kentän, perustelee Orimattilan kehittämispäällikkö Jenni Tolvanen Keinäsen valintaa.

Uudelta hankepäälliköltä odotettiin myös Tolvasen mukaan viestinnällistä osaamista sekä kattavia verkostoja, erityisesti rakennusliikepuolelle.

Hankepäällikön pesti laitettiin yllättäen hakuun kesällä, kun entinen hankepäällikkö Riikka Uusikulku ilmoitti yllättäen jättävänsä tehtävänsä ja siirtyvänsä luotsaamaan Tuusulan vuoden 2020 asuntomessuja.

Hankepäällikön virkaa haki Keinäsen lisäksi neljä henkilöä: LLB (oikeustieteellinen tutkinto) Mika Hämäläinen Hollolasta, orimattilalainen filosofian maisteri Sini Saares, hyvinkääläinen tradenomi Sauli Zukale sekä lahtelainen opiskelija Marko Vuori.

Maaseutuasumisen ja elinvoiman pilottihankkeen tarkoitus on löytää Hennan tonteille rakentajia sekä houkutella asukkaita ja yrityksiä mukaan alueen jatkosuunnitteluun

Ruska Paronen
ruska.paronen@ess.fi
@
Tämä sisältö on avoinna tilaajillemme.

Haluatko lukea koko artikkelin?

Tilaa ESS VerkkoPlus 1 kk 7,90 € ja pääset lukemaan kaikki Etelä-Suomen Sanomien sisällöt.

Tilaa tästä 1kk
7,90€

Oletko jo tilaaja?

Kommentit comments
Tilaa ilmainen ESS.fi uutiskirje Saat kiinnostavimmat uutiset suoraan sähköpostiisi.

Suosittelemme

Näitä luetaan nyt

Paikallismediat

Lue seuraavaksi