Aiheet

Käyttäjätiedot

Käyttäjä:
Maksullinen sisältö:
Omat tiedot Kirjaudu ulos
Päijät-Häme

Jälleen muutoksia Ranta-Kartanon kulkuyhteyksissä: Kartanonkatu auki tiistaihin mennessä, Paasikivenkadun risteyksen sulkeminen edessä

Muun muassa Lahdessa Jalkarannan suunnalla asuvat ovat joutuneet mitä moninaisimpien kiertoriettien käyttäjiksi kesän aikana. Kuvassa Kartanonkadun keskustan puoleinen pää. Kartanonkatu avautuu tiistaihin mennessä. Kuva: Aku Isotalo

Lahden Kartanonkatu avataan liikenteelle tiistaihin 14. elokuuta mennessä. Kadun viimeistelytyöt ovat käynnissä, ja tämän viikon loppuun mennessä tehdään puuttuvat ajorata- sekä suojatiemerkinnät.

Kartanonkadun avaamisen jälkeen Jalkarannantien ja Kartanonkadun väliselle parkkialueelle sekä K-Market Kartanon parkkipaikoille pääsee kulkemaan vain Kartanonkadun kautta.

Pellonkulmankujan kulkuyhteys suljetulle Jalkarannantien osuudelle poistuu yleisen liikenteen käytöstä 13.–14. elokuuta.

Kartanonkadun parkkialueen puoleisten viheralueiden multauksia suoritetaan vielä viikkojen 33–34 aikana, mutta multauksista ei aiheudu haittaa liikenteelle. Sen sijaan liikkumiseen Ranta-Kartanon alueella vaikuttaa se, että Paasikivenkadun risteys suljetaan maanantaina 20. elokuuta. Ajoyhteys Paasikivenkatu–Kyösti Kallion katu säilyy liikenteen käytössä, mutta ajoyhteys Hollolankadulle kadulta poistuu käytöstä noin kuukauden ajaksi.

Sibeliuksenkadun asfaltointityöt suoritetaan viikon 33 lopulla. Sibeliuksenkatu avataan liikenteelle, kun Paasikivenkadun risteysalueen työt on saatu valmiiksi, ja risteysalueen liikennevalot saadaan otettua käyttöön.

Vapaudenkatu avataan liikenteelle ensi torstain ja perjantain aikana

Vapaudenkatu Lahden keskustassa avataan 16.–17. elokuuta.

Reunakivityöt Vapaudenkadulla ovat käynnissä, ja ensi maanantaina ryhdytään tekemään asfalttipohjia ajoradoille sekä pohjoispuolen kevyen liikenteen väylälle. Alueella suoritetaan asfaltointitöitä torstaina 16. elokuuta. Liikennemerkkien asennuksen ja muiden viimeistelytöiden jälkeen risteys avataan liikenteelle.

Tämä sisältö on avoinna tilaajillemme.

Haluatko lukea koko artikkelin?

Tilaa ESS VerkkoPlus 1 kk 9,90 € ja pääset lukemaan kaikki Etelä-Suomen Sanomien sisällöt.

Tilaa tästä 1kk
9,90€

Oletko jo tilaaja?

Asiasanat

Aiheet:

Mitä tunnetta juttu sinussa herätti? Vastaamalla näet, millaisia tunteita juttu herätti muissa lukijoissa.

Kommentit comments

Suosittelemme

Näitä luetaan nyt

Paikallismediat

Lue seuraavaksi