Aiheet

Käyttäjätiedot

Käyttäjä:
Maksullinen sisältö:
Omat tiedot Kirjaudu ulos
Päijät-Häme

Kuinka vainajan arkku kuljetetaan tuhatasteiseen uuniin? Katso videolta, kuinka Levon hautausmaan krematoriossa toimitaan

Levon hautausmaan krematoriossa Lahdessa tuhkataan normaalin kahdeksan tunnin työpäivän aikana seitsemästä kahdeksaan vainajaa, kertoo krematoriojohtaja Ari Mähönen.

Arkussa olevaa vainajaa pidetään noin tuhatasteisessa uunissa tunnin verran, jonka jälkeen luunpalat murskataan jauhoksi.

Katso videolta, kuinka arkku kuljetetaan tuhatasteiseen uuniin.

Videon kuvaus ja editointi: Jonne Heinonen

Janne Nieminen
janne.nieminen@ess.fi
@
Tämä sisältö on avoinna tilaajillemme.

Haluatko lukea koko artikkelin?

Tilaa ESS VerkkoPlus 1 kk 9,90 € ja pääset lukemaan kaikki Etelä-Suomen Sanomien sisällöt.

Tilaa tästä 1kk
9,90€

Oletko jo tilaaja?

Mitä tunnetta juttu sinussa herätti? Vastaamalla näet, millaisia tunteita juttu herätti muissa lukijoissa.

Kommentit comments

Suosittelemme

Näitä luetaan nyt

Paikallismediat

Lue seuraavaksi