Aiheet

Käyttäjätiedot

Käyttäjä:
Maksullinen sisältö:
Omat tiedot Kirjaudu ulos
Päijät-Häme

Katugallup: lahtelaiset eivät helteestä hätkähdä – "Tämä on niin harvinaista, että pitää yrittää nauttia"

Helteet ovat jatkuneet jo pitkään eikä niille näy loppua. ESS kävi Lahden kaduilla kysymässä, joko ihmiset ovat saaneet tarpeekseen lämmöstä.

Kuvat: Elena Liseytseva.

 

Arja Leppänen
Lahti

On ihanaa, että kerrankin on lämmintä, mutta olen jo sen ikäinen, että vähempikin riittäisi. Sää vaikuttaa yleiseen jaksamiseen. Siinä mielessä olen hyvässä asemassa, että minulla on ilmalämpöpumppu ja viilentimiä. Mökillä olen ollut paljon myös.

Timo Knutars
Lahti

Jaksaa, jaksaa. Kohta tulee syksy taas. Töissä tulee aika lämmin, mutta mieluummin teen töitä lämpimässä kuin sateella. Asunnossa on todella kuuma. Tuulettimen voimalla mennään. Vapaa-ajalla käyn muksun kanssa rannalla.

Saara Liukko
Lahti

Vielä jaksaa. Vaikka välillä tuntuu tuskaiselta, tämä on niin harvinaista, että pitää yrittää nauttia. Asiakkaita on Teerenrannassa etenkin arkisin paljon enemmän kuin normaalisti. Kylmät juomat ja jääkahvi tekevät kauppansa.

Vanessa Bordi
Lahti

Riittää jo. En pidä kovin kuumasta, +21–22-astetta on sopiva lämpötila minulle. Asunnossamme on todella kuuma, ja nukahtaminen on hankalaa. Olen paljon ulkona ja käyn uimassa.

Seppo Oksanen
Lahti

Hyvin jaksaa. Ei passaa valittaa. Kahden kuukauden päästä kaikki sanovat, että on kylmä. Nyt menen saunaan. Se virkistää.

Ilona Mäntyniemi
Lahti

Jaksan todella hyvin. Pidän lämmöstä. Olemme käyneet tyttäreni Iinan kanssa paljon ulkona. Eilen kävimme Korkeasaaressa, Suomenlinnassa, satamassa ja uimassa.

Juha Kaita-aho
juha.kaita-aho@ess.fi
@
Tämä sisältö on avoinna tilaajillemme.

Haluatko lukea koko artikkelin?

Tilaa ESS VerkkoPlus 1 kk 9,90 € ja pääset lukemaan kaikki Etelä-Suomen Sanomien sisällöt.

Tilaa tästä 1kk
9,90€

Oletko jo tilaaja?

Aiheet:

Mitä tunnetta juttu sinussa herätti? Vastaamalla näet, millaisia tunteita juttu herätti muissa lukijoissa.

Kommentit comments

Suosittelemme

Näitä luetaan nyt

Paikallismediat

Lue seuraavaksi