Aiheet

Käyttäjätiedot

Käyttäjä:
Maksullinen sisältö:
Omat tiedot Kirjaudu ulos
Päijät-Häme

Ranta-Kartanon seuraava mullistus: uusi Kartanonkatu avataan liikenteelle

Jalankulkijat ja pyöräilijät liikkuvat jo Kartanonkadun ja Kisapuiston välisellä uudella väylällä. Pian myös autoliikenne siirtyy uudelle kadulle. Kuva: Sami Kuusivirta

Lahden Ranta-Kartanon alueen liikennejärjestelyihin on tulossa isoja muutoksia heinä-elokuun vaihteessa, kerrotaan aluetta urakoivasta Destiasta.

Lahdenkadun ja Hollolankadun ajoneuvoliikenne siirretään uusille ajoradoille. Samalla Paasikivenkatu ja Aleksanterinkatu avataan liikenteelle, Jalkarannantien alkupää suljetaan liikenteeltä ja työt Paasikivenaukiolla alkavat.

Tämän jälkeen, Destian arvion mukaan elokuun puolivälissä, puretaan Kartanonkadulta väliaikainen Jalkarannantien T-risteys. Samalla tehdään viimeiset asfaltointi- sekä kiveystyöt ennen kuin Kartanonkadun ja Lahdenkadun risteys vanhan linja-autoaseman nurkalla avataan liikenteelle.

Jalkarannantien sulkeuduttua ajo sen ja Kartanonkadun väliselle pysäköintialueelle siirtyy Kartanonkadun puolelle. Alueen pysäköintipaikat tulevat olemaan kiekkopaikkoja.

Aleksin työt aikataulussa

Destian mukaan Aleksanterinkadun alkupään kiveystyöt ovat aikataulussa. Hollolankadulla Sibeliuksenkadun ja Aleksanterinkadun risteyksien välisen alueen reunakivityöt on saatu valmiiksi ja ensimmäiset asfaltoinnitkin on tehty.

Aleksanterinkadun ja Vapaudenkadun risteyksien välisellä alueella Lahdenkadulla on uusien ajokaistojen rakennekerroksien teko käynnissä. Reunakivityöt ovat alkamassa.

Lue myös: Ranta-Kartanon aloituskorttelissa alkaa vihdoin tapahtua? Skanska hakee purkulupaa Shellin entiselle huoltamolle
 

Sibeliuksenkadun ja Vapaudenkadun risteyksien välisellä alueella tehdään kevyen liikenteen väylien asfalttipohjia heinäkuun kahdella ensimmäisellä viikolla. Sen jälkeen vuorossa on itse asfaltointi, jonka arvellaan kestävän pari viikkoa.

Kari Anttinen
kari.anttinen@ess.fi
Tämä sisältö on avoinna tilaajillemme.

Jatka lukemista LTV:n tarjoamana 2 vk maksutta!

Tilaa ESS VerkkoPlus 2 viikoksi maksutta ja pääset lukemaan kaikki Etelä-Suomen Sanomien sisällöt.

Tilaa 2 vk maksutta

Oletko jo tilaaja?

Aiheet:

Mitä tunnetta juttu sinussa herätti? Vastaamalla näet, millaisia tunteita juttu herätti muissa lukijoissa.

Kommentit comments

Suosittelemme

Näitä luetaan nyt

Paikallismediat

Lue seuraavaksi