Aiheet

Käyttäjätiedot

Käyttäjä:
Maksullinen sisältö:
Omat tiedot Kirjaudu ulos
Päijät-Häme

Lahden uusi kaupunginjohtaja valittiin Suomen parhaaksi puhemieheksi

Palkintoperusteluissa Timosta kehutaan taitavaksi viestijäksi, joka pystyy luomaan kontaktin yleisöönsä ja olemaan läsnä vuorovaikutustilanteissa. Kuva: Sami Kuusivirta

Lahden uusi kaupunginjohtaja Pekka Timonen oli vahvasti esillä, kun suomalaiset viestinnän ammattilaiset palkitsivat 14. kesäkuuta Finnish Comms Awardsissa vuoden parhaita viestintätekoja.

Suomi 100 -juhlavuosi palkittiin Vuoden viestintätyötä, ja juhlavuoden pääsihteerinä työskennellyt Timonen sai lisäksi Vuoden spokesperson -tittelin. Spokesperson tarkoittaa edustajaa, puhemiestä tai tiedottajaa.

Palkintoperusteluissa Timosta kehutaan taitavaksi viestijäksi, joka pystyy luomaan kontaktin yleisöönsä ja olemaan läsnä vuorovaikutustilanteissa. "Hänessä yhdistyvät asiantuntijuus, aito innostus ja kyky saada ihmiset tekemään yhdessä", mainitaan perusteluissa.

Suomi 100 -juhlavuoden järjestelyistä palkittiin mainostoimisto SEK sekä Valtioneuvoston kanslia/Suomi 100 -organisaatio.

Lahden kaupunginvaltuusto valitsi Timosen 11. kesäkuuta uudeksi kaupunginjohtajaksi. Timonen on työskennellyt erilaisissa kunnallisissa, yksityisissä ja valtiollisissa johtotehtävissä pääosin kulttuurialalla. Hän on toiminut viestintätoimisto Kreabin toimitusjohtajana, Helsingin World Design Capital -hankkeen johtajana, Helsingin kulttuurijohtajana ja FinnAgora-instituutin johtajana Budapestissa.

Timosen on määrä aloittaa työt Lahdessa elokuun aikana.

Markus Luukkonen
markus.luukkonen@ess.fi
Tämä sisältö on avoinna tilaajillemme.

Haluatko lukea koko artikkelin?

Tilaa ESS VerkkoPlus 1 kk 9,90 € ja pääset lukemaan kaikki Etelä-Suomen Sanomien sisällöt.

Tilaa tästä 1kk
9,90€

Oletko jo tilaaja?

Mitä tunnetta juttu sinussa herätti? Vastaamalla näet, millaisia tunteita juttu herätti muissa lukijoissa.

Kommentit comments

Suosittelemme

Näitä luetaan nyt

Paikallismediat

Lue seuraavaksi