Aiheet

Käyttäjätiedot

Käyttäjä:
Maksullinen sisältö:
Omat tiedot Kirjaudu ulos
Päijät-Häme

Soramäen sillankorjaustöiden valmistelut alkavat ensi viikolla

Pässinportin ja Ahertajantien risteysiltojen korjaustyöt eivät vaikuta liikenteeseen merkittävästi. Kuva: Anssi Hietamaa

Hollolan Soramäen eritasoliittymän sillankorjaustöiden valmistelut alkavat ensi viikolla, kerrotaan Liikenneviraston tiedotteessa. Työt ovat osa Vt12 Lahden eteläinen kehätie -hanketta.

Korjattavat sillat ovat Pässinportin ja Ahertajantien risteyssillat. Silloista korjataan pintarakenteet sekä kaiteet. Työt alkavat ruuhka-aikojen ulkopuolella tehtävillä kaistamerkintöjen poistoilla. Varsinaiset korjaustyöt käynnistyvät 25. kesäkuuta ja valmistuvat lokakuun alkuun mennessä.

Pässinportin risteyssillan kohdalta poistetaan kaistamerkinnät, mutta poisto ei vaikuta merkittävästi liikenteeseen, kun taas Ahertajantien risteyssillan kohdalla toinen kaista suljetaan liikenteeltä työn ajaksi.

Ei suurta vaikutusta liikenteeseen

Liikenneviraston projektipäällikkö Juha-Pekka Hämäläisen mukaan vielä ensi viikolla ei tarvitse varautua merkittävään liikennehaittaan.

– Kaistoilla saattaa olla työkoneita ja työntekijöitä, Hämäläinen sanoo.

Ensimmäisen vaiheen liikennejärjestelyt otetaan käyttöön maanantaina 25. kesäkuuta, ja ne ovat voimassa noin kuusi viikkoa. Tämän jälkeen vuorossa on siltojen toisten puolien korjaus, minkä vuoksi liikennejärjestelyt muuttuvat. Korjattavien siltojen kohdalla nopeusrajoitus on 40 km/h, kun muutoin alueella on voimassa 50km/h -nopeusrajoitus. Siltojen alitse kulkevat väylät ovat käytössä koko rakentamisen ajan.

Jenna Lempinen
jenna.lempinen@ess.fi
@
Tämä sisältö on avoinna tilaajillemme.

Haluatko lukea koko artikkelin?

Tilaa ESS VerkkoPlus 1 kk 5,90 € ja pääset lukemaan kaikki Etelä-Suomen Sanomien sisällöt.

Tilaa tästä 1kk
5,90€

Oletko jo tilaaja?

Kommentit comments
Tilaa ilmainen ESS.fi uutiskirje Saat kiinnostavimmat uutiset suoraan sähköpostiisi.

Suosittelemme

Näitä luetaan nyt

Paikallismediat

Lue seuraavaksi