Aiheet

Käyttäjätiedot

Käyttäjä:
Maksullinen sisältö:
Omat tiedot Kirjaudu ulos
Päijät-Häme

Kuka on Vuoden positiivisin lahtelainen? Ehdota henkilöä, yritystä tai yhdistystä

Positiivarit ovat valinneet Vuoden positiivisimman lahtelaisen vuodesta 1993 lähtien. Suomen Nuorkauppakamarit on ollut valinnassa mukana vuodesta 2004.

Vuoden positiivisimman lahtelaisen haku on jälleen käynnissä. Positiivarit ja Lahden Nuorkauppakamari etsivät paikallista henkilöä, yritystä tai yhteisöä, joka toimii esikuvana muille.

Ehdotuksia Vuoden positiivisimmaksi lahtelaiseksi voi jättää 15.6.–23.7. Lahden Nuorkauppakamarin nettisivuilla tämän lomakkeen kautta.

Ehdotetun henkilön tulee olla osoittanut tahdonvoimaa, sisua ja ahkeruutta, jonka lisäksi hänellä tulee olla merkittäviä saavutuksia. Lisäksi henkilön tulee auttaa muita onnistumaan sekä olla innostunut ja palveluhenkinen. Henkilö on myös pitkäjänteinen, omaan asiaansa uskova tekijä sekä oman tiensä kulkija, joka on ryhtynyt sanoista tekoihin.

Lue myös: Karu totuus: vuoden positiivisin lahtelainen ei ole sitä johtamansa kuoron mielestä
 

Palkinnon saajaksi voi vaihtoehtoisesti ehdottaa myös organisaatiota, yritystä tai yhteisöä, joka on toiminnallaan vaikuttanut ympäristössään positiivisesti ja täyttää samat yllämainitut kriteerit kuin vuoden positiivisimmaksi lahtelaiseksi ehdotetut henkilöt.

Positiivarit ovat valinneet Vuoden positiivisimman lahtelaisen vuodesta 1993 lähtien. Suomen Nuorkauppakamarit on ollut valinnassa mukana vuodesta 2004.

Viime vuonna Vuoden positiivisimmaksi lahtelaiseksi valittiin kanttori ja kuoronjohtaja Marjaana Turunen.

Sohvi Auvinen
sohvi.auvinen@ess.fi

Haluatko lukea koko artikkelin?

Tämä sisältö on avoinna vain tilaajillemme.

Tilaa ESS Verkko Plus 3 kk
vain 7,90 €/kk (norm. 14,50 €)

Tilaa tästä

Oletko jo tilaaja?

Kommentit comments
Tilaa ilmainen ESS.fi uutiskirje Saat kiinnostavimmat uutiset suoraan sähköpostiisi.

Suosittelemme

Näitä luetaan nyt

Paikallismediat

Lue seuraavaksi X