Aiheet

Käyttäjätiedot

Käyttäjä:
Maksullinen sisältö:
Omat tiedot Kirjaudu ulos
Päijät-Häme

Hiki pintaan taivasalla ei ole hinnasta kiinni: Päijät-Hämeen kesän puistojumpat

Miehetkin ovat löytäneet YogaRocksin puistojoogan.

Lahdessa jumpataan, joogataan ja zumbataan. Hiki irtoaa taivaan alla myös ympäristökunnissa. Kokosimme maakunnan kesäjumppia yhteen. Valitse tarjonnasta mieleisesi. Kesällä liikkuminen ei ole ainakaan hinnasta kiinni. Kuvat ovat YogaRocksin puistojoogasta. Kuvaaja: Mirja Hussain

"Haetaan rentoa, hyvää fiilistä." Eeva Ratalahti on yksi YogaRocksin vetäjistä.

Fit Lahden torstaijumpat

Fit Lahti järjestää kaikille avoimet, ilmaiset puistojumppasessiot kesäkuussa Fellmaninpuiston Paasikivenkadun puoleisella laidalla torstaisin kello 17.30-18.30. Ohjelmassa 7.6. yin-joogaa, 14.6. crosstrainingia, 21.6. pilatesta sekä 28.6. hiit & core -treeniä. Ei ennakkoilmoittautumista.

Kuntosali Foreverin puistojumpat

Foreverin puistojumpan pitäisi sopia niin aloittelijoille kuin kokeneemmillekin kuntoilijoille. Ilmaiset jumpat Pikku-Vesijärven puistossa 21. elokuuta asti tiistaisin kello 18. Ei säävarausta. Osallistuminen ei vaadi salin asiakkuutta. Ilmoittautuminen tapahtuu Foreverin verkkosivuilla.

Fellmaninpuistossa käy tiistaisin hyvällä säällä satakunta joogaajaa.

Fressi goes Pikku-Vesku

Liikunta- ja hyvinvointikeskus Fressi jalkautuu Pikku-Veskun puistoon keskiviikkoisin kello 18. Tarjolla on viikosta riippuen muun muassa keskivartalon ja pepun muokkausta, joogaa, kardiotreeniä, vatsa-peppu-yhdistelmää, tanssia sekä crosstrainingia. Jumpat ovat ilmaisia.

Hyvinvointiklubin porrastreeni

Lahden Hyvinvointiklubi järjestään ilmaisia porrastreenejä Kirkkopuistossa tiistaisin ja torstaisin kello 18. Monipuolisuutta harjoituksiin haetaan lihaskuntoharjoitteiden ja HIIT-treenin kautta.

Jomi yogan sunnuntait

Launeen perhepuistossa, frisbeegolfradan ja arboretumin lähellä, joogataan sunnuntaisin 9. syyskuuta asti. Kello 8.30-10 on tarjolla dynaamista ja meditatiivista kundaliinijoogaa ja 17.30-19 hatha vinyasaa. Mukaan pyydetään ottamaan joogamatto, vettä ja viltti rentoutusta varten. Kerta maksaa viisi euroa. Käteismaksu. Säävaraus.

Venyy kohti taivasta.

Lumon core-treenit

Liikuntakeskus Lumon ilmaiset core-treenit pidetään Mukkulan rannassa torstaina 7. kesäkuuta kello 16.30-17. Juomapullo ja pyyhe tai jumppamatto mukaan.

Lumon puistojooga

Liikuntakeskus Lumo järjestää neljä puistojoogatuntia 20.6. alkaen keskiviikkoisin kello 18–19. Paikka on Asemantaustan päiväkodin ja kauppakeskus Valon läheinen pieni puisto. Oma matto pyydetään ottamaan mukaan.

Painovoiman Aurinkotreenit

Tanja Korhonen liikuttaa kansaa kesäkuussa Mukkulan rannassa tiistaisin kello 11. Tarjolla on helppoja, mutta tehokkaita liikkeitä. Harjoitukset, joissa käytetään hyväksi oman kehon painoa, sopivat kaikille. Lapsetkin ovat tervemenneitä vanhemman vastuulla ja valvonnassa. Treeni on ilmainen. Kokoontuminen Painovoima Bites -kahvilan edessä.

Taipuu, taipuu. Puistojoogassa pääsee kokeilemaan kehonsa rajoja.

Painovoiman yin & yang

Joogaopettaja Auli Kokkonen vetää rauhallista yin & yang -joogaa Mukkulan rannassa keskiviikkoisin kello 10. Yang-osuudessa tehdään yksinkertaista, dynaamista harjoitusta ja lämmitetään kehoa. Yinissä hiljennytään asentoihin maahan useammaksi minuutiksi kerrallaan. Harjoitus sopii aloittelijoille ja pitempään harrastaneille. Mukaan säänmukaiset, joustavat vaatteet sekä joogamatto tai pyyhe. Ei ennakkoilmoittautumista. Kokoontuminen Painovoima Bites -kahvilan edessä. Joogasessio maksaa viisi euroa. Viimeinen kerta järjestetään 11. heinäkuuta.

Puistojooga by YogaRocks

Puistojooga ojennetaan, venytään ja hengitetään Punavankien muistomerkin edessä Fellmaninpuistossa tiistaisin kello 18-19.15. Ohjelmassa on elokuulle asti lempeitä, kaikille sopivia joogaliikkeitä. Kainaloon joogamatto, pyyhe tai viltti ja juotavaa. Vapaaehtoinen käteismaksu. Säävaraus. Peruutuksista ilmoitetaan Facebookissa sekä YogaRocksin sivuilla. Ensi tiistaina 5. kesäkuuta joogan jälkeen nyyttärit.

Studio Rauhan puistojooga

Rauhan puistojoogat käynnistyvät Annika Rouvisen ohjaamalla flowjoogalla toinen kesäkuuta. Mukkulan kartanon vanhojen tammien alla joogataan joka lauantai kello 10-11.15. Varustus: joogamatto, juomapullo ja avoin mieli. Tapaaminen kartanon takana, lähellä tenniskenttää. Kertakustannus oman kukkaron mukaan 5-15 euroa. Rauhan joogat jatkuvat elokuun lopulle.

Ilta-auringossa kelpaa jumpata.

Zumba Fitness Summer Class

Fellmaninpuistossa zumbataan sunnuntaina 10. kesäkuuta ja lauantaina 23. kesäkuuta kello 16-17. Tunti maksaa euroa ja maksu pyydetään suorittamaan käteisellä ennen tunnin alkua.

Asikkalan ulkokuntosalitreenit

Asikkalan liikuntatoimi liikuttaa kuntalaisia kesäkuussa. Aku Laaksonen vetää ulkokuntosalitreenit Pirppulanrannassa maanantaina 4.6. kello 13-14. Seuraavana maanantaina samaan aikaan Laaksonen ohjaa harjoituksen Aurinkovuoren ulkokuntoilulaitteilla.

Aurinko hellii lempeästi joogaajia.

Heinolan Möljänpuiston kahvakuulaajat

Vapaaehtoiset kahvakuulaajat järjestävät kaikille avoimia ja ilmaisia kahvakuulatreenejä Möljänpuistossa. Treeniajat vaihtelevat. Vetäjät ilmoittavat treeneistä paria päivää ennen Facebook-ryhmässä “Kahvakuulaa varrella virran”, johon kiinnostuneet voivat liittyä. Mukaan oma kuula, juomapullo ja makuualusta. Lainakuulia mahdollisesti saatavilla. Ennakkoilmoittautumista ei tarvita.

Hollolan Zenana zumbaa

Maija Masalin ohjaa zumbatunnin Messilän hiekkarannalla lauantaina 9. kesäkuuta kello 15-16. Ei ennakkoilmoittautumista. Maksu, 5 euroa,  käteisellä. Säävaraus.

Jokainen pääsee kokeilemaan omia rajojaan.

Tilkin rantajooga

Hollolan Zenanan joogatunti torstaisin Vähä-Tiilijärven rannalla kello 17-18 kesä-heinäkuun ajan. Muista ottaa mukaan juomaa, päähine sekä oma matto tai pyyhe. Vapaaehtoinen maksu. Säävaraus.

Hollolan kunta järjestää kesäliikuntaa

Maanantaisin 18.6. asti kuntopiirityyppistä lihaskuntoharjoittelua 65+miehille Heinsuolla kello 10.30-11.30. Kerta maksaa kaksi euroa. Tiistaisin ja torstaisin 19.7. asti kello 11-11.45 lihaskuntoharjoittelua kirjaston toimintapuistossa. Ei maksua.

Tiistaisin 19.6. asti kahvakuulatreeni kello 18–19 Heinsuolla. Kaksi euroa per kerta. Keskiviikkoisin 20.6. “kevyesti kahvakuulalla” kello 13-14 Heinsuolla. Kertamaksu kaksi euroa.

Nora Siera ja Juho Jokimies lähtivät tiistain puistojoogaan Saara Tereskan (keskellä) houkuttelemina. Kuulemma kannatti.

Kärkölän kunnan jumpat

Aamujumppaa keskiviikkoisin kesäkuussa kunnanviraston puistossa kello 09.30-10.15. Maksuton. Sopii kaikille. Säävaraus.

Kahvakuulajumppaa keskiviikkoisin kesäkuussa kunnanviraston puistossa kello 17-18. Maksuton. Oma kuula mukaan. Säävaraus.

Orimattila puistojumppa

Maksuton ja kaikille avoin puistojumppa Puistotien liikuntapuistossa perjantaina 1.6. kello 13-14.

Janne Urpunen
janne.urpunen@ess.fi
@
Oletko osallistunut puistojumppaan?
Oletko osallistunut puistojumppaan?
Tämä sisältö on avoinna tilaajillemme.

Haluatko lukea koko artikkelin?

Tilaa ESS VerkkoPlus 1 kk 9,90 € ja pääset lukemaan kaikki Etelä-Suomen Sanomien sisällöt.

Tilaa tästä 1kk
9,90€

Oletko jo tilaaja?

Aiheet:

Mitä tunnetta juttu sinussa herätti? Vastaamalla näet, millaisia tunteita juttu herätti muissa lukijoissa.

Kommentit comments

Suosittelemme

Paikallismediat

Lue seuraavaksi