Aiheet

Käyttäjätiedot

Käyttäjä:
Maksullinen sisältö:
Omat tiedot Kirjaudu ulos
Päijät-Häme

Neljä kuljetettu sairaalaan Asikkalassa – kaksi onnettomuutta peräkkäin

Asikkalassa sattui maanantaina kahden henkilöauton risteyskolari. Autoilijat törmäsivät toisiinsa Lahdentien ja Rantakulmantien risteyksessä. Hätäkeskus sai ilmoituksen onnettomuudesta kello 12.32.

Valtatietä etelän suunnasta ajanut 48-vuotias lahtelaismies alkoi kääntymään Rantakulmantielle törmäten samaa tietä pohjoisen suunnasta tulleen auton keulaan. Pohjoisen suunnasta tullutta autoa kuljetti 76-vuotias asikkalalaismies. Poliisin tilannekeskuksen mukaan toinen autoista oli ajautunut ojaan ja toinen oli pysynyt tiellä. Molemmat miehet kuljetettiin sairaalaan tarkastettavaksi.

Kolarin ruuhkautettua liikenteen tapahtui valtatietä 200 metriä etelään toinen onnettomuus, kun kolmas autoilija ajoi jonossa seisseen moottoripyöräilijän päälle. Jälkimmäisen kolarin tutkinta oli maanantai-iltapäivänä vielä kesken.

Onnettomuuksista kuljetettiin yhteensä neljä henkilöä jatkotoimenpiteitä varten Päijät-Hämeen keskussairaalaan. Autoissa altistuneita oli kolme ja lisäksi onnettomuudessa altistui moottoripyöränkuljettaja, joka kuljetettiin sairaalaan tarkistettavaksi.

Onnettomuudessa altistuneiden vammojen laadusta ei ole tietoa. Päijät-Hämeen pelastuslaitokselta kerrottiin, että toisiinsa törmänneet henkilöautot olivat vahingoittuneet pahoin.

Lisätty poliisin tilannekeskuksen tiedot kello 17.40.

Anne Honkanen
anne.honkanen@ess.fi
@
Tämä sisältö on avoinna tilaajillemme.

Haluatko lukea koko artikkelin?

Tilaa ESS VerkkoPlus 1 kk 9,90 € ja pääset lukemaan kaikki Etelä-Suomen Sanomien sisällöt.

Tilaa tästä 1kk
9,90€

Oletko jo tilaaja?

Mitä tunnetta juttu sinussa herätti? Vastaamalla näet, millaisia tunteita juttu herätti muissa lukijoissa.

Kommentit comments

Suosittelemme

Näitä luetaan nyt

Paikallismediat

Lue seuraavaksi