Aiheet

Käyttäjätiedot

Käyttäjä:
Maksullinen sisältö:
Omat tiedot Kirjaudu ulos
Päijät-Häme

Autotapahtuma Fitted Fest järjestetään Lahdessa kolmannen kerran

Gaz Chaika, äärimmäisen harvinainen neuvostoliittolainen edustusauto, jonka omistaja Klaus Uimonen ja Esa Mäkeläinen ovat entisöineet ja kustomoineet nykypäivän standardien mukaisiksi. Autosta löytyy muunmuassa täysin uniikit tätä autoa varten suunnitellut vanteet. Kuva: Matti Tirronen

Autoyhteisö CDLC:n Fitted Fest -tapahtuma järjestetään Lahdessa elokuussa jo kolmatta kertaa. Ikärajaton Fitted Fest tuo Lahden satamaan satoja madallettuja, viimeisteltyjä ja laatuvantein varusteltuja autoja eri merkeiltä ja eri hintaluokista. Harrasteautoja otetaan alueelle niin paljon kuin mahtuu. Autosta ei veloiteta lisähintaa.

– Tapahtumassa on esillä etukäteen kutsutuista näyttelyautoista koostuva Show-puoli sekä kävijöiden harrastekalustosta koostuva Meet-puoli. Moderniin autotapahtumaan on odotettavissa jälleen kerran kattava kokonaisuus stance-, race/drift- sekä retroautoja ja lisäksi myös kaksipyöräistä kalustoa niin Suomesta kuin ulkomailta, kertoo toinen tapahtuman järjestäjistä, turkulainen Antti Eskeli.

Mercedes Benz W201, omistaja Antti Kiveläinen. Mersu kokee uudistuksia jälleen 2018 kaudelle uuden tekniikan sekä sisustan osalta. Kuva: Matti Tirronen

CDLC, ranskan sanoista Crème de la Crème, suomeksi parhaimmisto, on yksi Suomen suurimmista autoyhteisöistä. Toiminnassa on mukana kaikkia automerkkejä, mutta yhteistä autoille on se, että niitä on huollettu ja puunattu täydelliseen lopputulokseen pyrkien.

Yhteisöllä on vuoden aikana useampi automiitti, joihin harrastajat kokoontuvat. CDLC-yhteisöä pyörittävät Turusta käsin Eskeli ja Niko Aaltonen.

Fitted Fest Lahden satamassa 18.8. klo 15–21. Aksim:in keikka klo 20. DJ RNo soittaa koko päivän. Liput 10 e, alle 12-vuotiaat ilmaiseksi huoltajan kanssa.

 

Toyota Carina 1973. Classy N' Functional porukkaan kuuluvan Janne Antinahon Toyota Carina on esimerkki siitä, miten japanilaisia retroautoja rakennetaan alkuperää kunnioittaen. Kuva: Matti Tirronen

Saara Larkio
saara.larkio@ess.fi
@
Tämä sisältö on avoinna tilaajillemme.

Haluatko lukea koko artikkelin?

Tilaa ESS VerkkoPlus 1 kk 9,90 € ja pääset lukemaan kaikki Etelä-Suomen Sanomien sisällöt.

Tilaa tästä 1kk
9,90€

Oletko jo tilaaja?

Aiheet:

Kommentit comments

Suosittelemme

Näitä luetaan nyt

Paikallismediat

Lue seuraavaksi