Aiheet

Käyttäjätiedot

Käyttäjä:
Maksullinen sisältö:
Omat tiedot Kirjaudu ulos
Päijät-Häme

Mies liikkui päiväkodin lähettyvillä Lahdessa, hallusta löytyi huumeita ja puukko

Poliisi otti keskiviikkona Lahdessa kiinni kaksi henkilöä, joista toisen hallusta löytyi huumausaineita ja toisen huumausainepikatesti oli positiivinen.

Keskiviikkoaamuna Asemantaustassa liikkui noin 20-vuotias, sekavasti ja päihtyneen oloisesti käyttäytynyt mies. Poliisi tavoitti miehen päiväkodin läheisestä puistosta, jota ennen mies oli liikkunut päiväkodin pysäköintialueella olevien autojen ja polkupyörien luona, eikä ollut poistunut paikalta päiväkodin henkilökunnan pyynnöistä huolimatta. Miehen hallusta löytyi vähäinen määrä huumausaineeksi epäiltyä ainetta sekä puukko. Poliisi otti miehen kiinni epäiltynä huumausainerikoksesta sekä toisen vahingoittamiseen soveltuvan esineen hallussapidosta.

Keskiviikkoiltana poliisi puolestaan pysäytti noin 20-vuotiaan naisen kuljettaman henkilöauton keskustan kauppaliikkeen pysäköintialueella. Nainen oli ajanut autoa epävarman oloisesti, jonka lisäksi hän oli tokkuraisen oloinen ja hänen puheensa sammalsi. Poliisin pysähdyspaikalla tekemä puhalluskoe näytti nollaa, mutta naiselle tehty huumausainepikatesti oli positiivinen. Naiselle tehtiin verikoe, jonka jälkeen hänet määrättiin väliaikaiseen ajokieltoon. Poliisi tutkii tapausta rattijuopumuksena ja huumausaineen käyttörikoksena.

Sohvi Auvinen
sohvi.auvinen@ess.fi
@
Tämä sisältö on avoinna tilaajillemme.

Haluatko lukea koko artikkelin?

Tilaa ESS VerkkoPlus 1 kk 7,90 € ja pääset lukemaan kaikki Etelä-Suomen Sanomien sisällöt.

Tilaa tästä 1kk
7,90€

Oletko jo tilaaja?

Kommentit comments
Tilaa ilmainen ESS.fi uutiskirje Saat kiinnostavimmat uutiset suoraan sähköpostiisi.

Suosittelemme

Näitä luetaan nyt

Paikallismediat

Lue seuraavaksi