Aiheet

Käyttäjätiedot

Käyttäjä:
Maksullinen sisältö:
Omat tiedot Kirjaudu ulos
Päijät-Häme

Toukokuun lopussa vedetään uutta asfalttia - näin Lahden Ranta-Kartanon työt etenevät

Lahden Ranta-Kartanon katutyöt etenevät maaleikkaus- ja hulevesijärjestelmien asennustöillä ja asfaltoinnilla. Aleksanterinkadun eteläpuoleisen reunan työalueella on aloitettu uuden kiveyksen asennustyöt vapun jälkeen. Asennustyöt etenevät vaiheittain ja kulku länsipuolen kiinteistöjen sisäpihoille opastetaan työvaihekohtaisesti.

Paasikivenkadun työalueella on aloitettu maaleikkaus- sekä uusien hulevesijärjestelmien asennustyöt. Maaleikkaustöiden jälkeen alueella aloitetaan jakavan kerroksen rakentaminen.

Ståhlberginkadun ja Kyösti Kallion kadun risteysalueen työt ovat edenneet aikataulun mukaisesti. Risteysalueen jakavan kerroksen työt ovat valmistuneet ja käynnissä on kantavan kerroksen rakentaminen sekä reunakivien asentaminen. Maaleikkaus- ja rakennekerroksien sekä uusien hulevesijärjestelmien rakennustyöt ovat käynnistyneet Lahden- ja Hollolankadun työalueella. Alueella toteutetaan samalla myös kaukolämpölinjan asennustöitä Lahti Energian toimesta.

Lahden- ja Hollolankadun kiertotiejärjestelyitä tukevat uudet tiemerkinnät toteutetaan viikon 20 aikana. Samalla vahvistetaan käytössä olevien suojateiden maalauksia.

Ståhlberginkadun ja Kyösti Kallion kadun risteysalue asfaltoidaan viikon 22 aikana. Samalla kerralla toteutetaan myös viimeinen päällystekerros viime vuonna työn alla olleiden Jalkarannantien liikenneympyrän sekä Kyösti Kallion kadun osuuksille. Asfaltointien jälkeen edessä ovat tiemerkintätyöt, Destia kertoo tiedotteessaan.

Ville Paso
ville.paso@ess.fi
@
Tämä sisältö on avoinna tilaajillemme.

Haluatko lukea koko artikkelin?

Tilaa ESS VerkkoPlus 1 kk 5,90 € ja pääset lukemaan kaikki Etelä-Suomen Sanomien sisällöt.

Tilaa tästä 1kk
5,90€

Oletko jo tilaaja?

Aiheet:

Kommentit comments
Tilaa ilmainen ESS.fi uutiskirje Saat kiinnostavimmat uutiset suoraan sähköpostiisi.

Suosittelemme

Näitä luetaan nyt

Paikallismediat

Lue seuraavaksi