Aiheet

Käyttäjätiedot

Käyttäjä:
Maksullinen sisältö:
Omat tiedot Kirjaudu ulos
Päijät-Häme

Paimelan Ranch otti kopin Niemen sataman tankkausasemasta - alueelle avataan myös uusi ravintola

Niemen sataman tankkauspisteellä ei voi maksaa käteisellä. Maksuvälineinä toimivat vain luotto- ja pankkikortit. Kuva: Janika Talja

Niemen sataman veneiden tankkauspiste aukesi jälleen maanantaina 7. toukokuuta. Polttoainejakelua hoitaa Paimelan Ranch, joka pyörittää muun muassa ravintola Pancho Villaa Lahdessa, autoliike Paimelan Paronia Paimelassa ja huoltoasema Route 24:ää Vesivehmaalla.

Tankkausasemalla on yksi mittari ja neljä pistoolia, joista saa sekä dieseliä että 98-oktaanista polttoainetta. Mittari vaihdettiin uuteen maanantaina ja maksaa voi pankki- ja luottokorteilla. Polttoainetoimittajana toimii puolestaan Gulf, jonka kanssa Paimelan Ranch tekee yhteistyötä myös Vesivehmaan huoltoasemalla.

Paimela Ranchin yrittäjä Janika Talja näkee, että tankkauspisteelle on kysyntää, sillä kysymyksessä on Vesijärven ainoa veneiden tankkauspiste.

– En näe mitään syytä, miksei tankkaajia kävisi. Meillä ei myöskään ole mitään aikomusta nostaa hintoja, Talja lisää.

Kyseessä on Paimelan Ranchin ensimmäinen ja tällä hetkellä ainoa veneiden tankkauspiste.

Tarkoituksena Niemen sataman kasvojenkohotus

Polttoaineen jakelu siirtyi Paimelan Ranchille yrityksen vuokratessa Vääksyn Konepisteeltä Niemen satamassa sijaitsevan ravintolakiinteistön. Vuokraan sisältyy ravintolan ja tankkauspisteen lisäksi vierasvenepaikoista ja sosiaalitiloista huolehtiminen.

– Vuokrasopimuksessa ei ole lyöty lukkoon päivämääriä, vaan ajatuksena on, että nostamme Niemen sataman yhdessä Vääksyn Konepisteen kanssa uuteen kukoistukseen. Hommaa hoidetaan siis mahdollisimman pitkään, Talja selittää.

Ravintola Ranch Clubin on määrä aueta viikolla 21. Tällä hetkellä menossa on vielä tilojen remontointi, sillä kiinteistö on ollut Taljan mukaan poissa käytöstä muutaman vuoden.

Ravintolassa on tarkoitus järjestää erilaisia tapahtumia, kuten esimerkiksi bändi-iltoja, tansseja ja karaokea. Ravintolamyynnin lisäksi suunnitteilla on myös pizzojen ja burgereiden take away -myynti sekä kioskituotteiden, kuten makeisien ja jäätelön myynti.

Sohvi Auvinen
sohvi.auvinen@ess.fi
@
Tämä sisältö on avoinna tilaajillemme.

Haluatko lukea koko artikkelin?

Tilaa ESS VerkkoPlus 1 kk 9,90 € ja pääset lukemaan kaikki Etelä-Suomen Sanomien sisällöt.

Tilaa tästä 1kk
9,90€

Oletko jo tilaaja?

Mitä tunnetta juttu sinussa herätti? Vastaamalla näet, millaisia tunteita juttu herätti muissa lukijoissa.

Kommentit comments

Suosittelemme

Näitä luetaan nyt

Paikallismediat

Lue seuraavaksi