Aiheet

Käyttäjätiedot

Käyttäjä:
Maksullinen sisältö:
Omat tiedot Kirjaudu ulos
Päijät-Häme

Lahden Talot palkitsi parhaita työntekijöitä - työn taso noussut vuosi vuodelta

Arkistokuva. Kuva: Juha Peurala

Lahden Talojen kiinteistöhuollon taso on noussut tasaisesti jo vuodesta 2010 asti. Mittaustulokset ovat parantuneet seitsemässä vuodessa 28 prosenttia. Laatupisteiden seuranta on yhteydessä asukastyytyväisyyteen, jota myös seurataan. Lahden Taloissa asuu noin kymmenen prosenttia lahtelaisista.

Lahden Talojen kiinteistöhuollon tuottaa yhteensä viisi yritystä. Parhaat kiinteistöhuollon työntekijät palkitaan joka vuosi. Tänä vuonna parhaasta työpanoksesta palkittiin Aaro Ollikainen, Timo Lehtinen ja Ville Tikkanen. Vaativissa palvelutalokohteissa työskentelevä Ollikainen sai työsuorituksestaan melkein täydet pisteet.

Parhaasta kiinteistösiivouksesta palkittiin Elina Kallio, Sary Pölönen ja Asta Kemppainen. Lahden Talojen kiinteistötarkastaja Satu Airos sanoo, että kiinteistösiivouksen laadulla vaikutetaan suoraan asukaskokemukseen.

– Yleisnäkymä sisääntuloaulaan ja porrashuoneisiin, hissiin sekä yleisiin tiloihin kuten saunoihin vaikuttaa viihtyvyyteen. Myös se vaikuttaa, kuinka puutumme laadun poikkeamiin, esimerkiksi tahallisiin sotkuihin.

Laatupisteiden mittauksessa pisteitä kerätään huolto- ja siivoustoimenpiteiden suorituksista ja tarkastuksilla seurataan muun muassa siisteyttä, yleistä järjestystä, pienkorjauksia, lämmitystä, ilmanvaihtoa ja käyttövesijärjestelmiä sekä turvallisuustekijöitä.

Kaikki kolme kiinteistöhuollon palkittua työskentelevät Alltime Oy:n palveluksessa. Kiinteistösiivouksesta palkitut työskentelevät Palmialla ja Lassila&Tikanojalla.

Juttua täydennetty 27.4. klo 17.12. Lisätty loppuun kaksi lausetta.

Emmi Tuomisto
emmi.tuomisto@ess.fi
@
Tämä sisältö on avoinna tilaajillemme.

Haluatko lukea koko artikkelin?

Tilaa ESS VerkkoPlus 1 kk 9,90 € ja pääset lukemaan kaikki Etelä-Suomen Sanomien sisällöt.

Tilaa tästä 1kk
9,90€

Oletko jo tilaaja?

Mitä tunnetta juttu sinussa herätti? Vastaamalla näet, millaisia tunteita juttu herätti muissa lukijoissa.

Kommentit comments

Suosittelemme

Näitä luetaan nyt

Paikallismediat

Lue seuraavaksi