Aiheet

Käyttäjätiedot

Käyttäjä:
Maksullinen sisältö:
Omat tiedot Kirjaudu ulos
Päijät-Häme

Lahden kaupunginvaltuuston puheenjohtaja Bruneau lähtee tavoittelemaan kansanedustajan paikkaa

Lahden kaupunginvaltuuston puheenjohtaja Milla Bruneau (kok.) lähtee tavoittelemaan kansanedustajan paikkaa. Kuva: Katja Luoma

Lahden kaupunginvaltuuston puheenjohtaja Milla Bruneau (kok.) lähtee tavoittelemaan kansanedustajan paikkaa ensi vuoden keväällä järjestettävissä eduskuntavaaleissa. Bruneau kertoi asiasta torstaina.

Bruneau kertoo, että vaikuttaminen kaupunginvaltuuston jäsenenä ja nyt valtuuston puheenjohtajana on antanut varmuutta pyrkiä mukaan valtakunnan politiikkaan.

- Kansanedustajana minulle annettaisiin mandaatti ja vastuu toimia koko valtakunnan politiikan vaikuttajana. Sen myötä pääsisin myös entistä vahvemmin tekemään töitä Lahdessa ja Päijät-Hämeessä asuvien ihmisten sekä alueella toimivien yritysten ja yhteisöjen hyväksi.

Lue myös: Milla Bruneau on Lahden ykköspoliitikko ja suomalaisen viihdebisneksen iso kiho: "Ei tästä hullunmyllystä tulisi mitään ilman perhettä"
 

Bruneau jatkaa työnantajansa Yellow Film & TV:n kansainvälisten toimintojen johtajana syksyyn saakka. Sen jälkeen hän jää yhtiön osakkaaksi, hallituksen jäseneksi sekä neuvonantajan rooliin.

Krista Koivisto
krista.koivisto@ess.fi
Tämä sisältö on avoinna tilaajillemme.

Haluatko lukea koko artikkelin?

Tilaa ESS VerkkoPlus 1 kk 9,90 € ja pääset lukemaan kaikki Etelä-Suomen Sanomien sisällöt.

Tilaa tästä 1kk
9,90€

Oletko jo tilaaja?

Mitä tunnetta juttu sinussa herätti? Vastaamalla näet, millaisia tunteita juttu herätti muissa lukijoissa.

Kommentit comments

Suosittelemme

Näitä luetaan nyt

Paikallismediat

Lue seuraavaksi