Aiheet

Käyttäjätiedot

Käyttäjä:
Maksullinen sisältö:
Omat tiedot Kirjaudu ulos
Päijät-Häme

LEGO-tapahtuma ja uusi leikkipaikka avataan Triossa Lahdessa

Suuri LEGO-festivaali saapuu kauppakeskus Trioon Lahdessa. Tapahtuma on kiertänyt kevään aikana eri kaupungeissa sijaitsevissa kauppakeskuksissa.

LEGO-festivaali on Triossa 17.4.–2.5.

Festivaalilla on esillä isoja 3D LEGO -rakennelmia ja lapsille rakennuspöytiä. Suurin esillä oleva 3D-malli on 2,5 metrin kokoinen Darth Vader -hahmo, joka on tuttu Tähtien sota -elokuvista. Näyttelystä löytyvät Toy Story -elokuvan sankarit Buzz ja Woody.

Tapahtuman pääpäivät ovat lauantaina 21. ja 28.4. Tuolloin Triossa järjestetään esimerkiksi erilaisia LEGO-rakennuskilpailuja ja kauppakeskuksesta löytyy iso LEGO-rakennusalue.

Lue myös: Leiki liikkuen ja juhli satumaisesti – Vääksyn Satumaa aukeaa huhtikuussa
 

Ilmainen uusi leikkipaikka ja lastenhoitopalvelu

Triossa avautuu toukokuun alkupuolella myös uusi lasten leikkipaikka. Se sijaitsee Päijänne-aukiolla kauppakeskuksen ensimmäisessä kerroksessa.

Leikkipaikassa on toimintaa 1–10-vuotiaille lapsille. Kauppakeskuksen tiedotteessa muistutetaan, että lapsia ei voi kuitenkaan jättää leikkipaikalle yksin, vaan vanhempien pitää valvoa lastensa leikkejä. Leikkipaikan vierestä löytyvät myös lapsille mitoitetut saniteettitilat.

Samassa tilassa on tarjolla myös ilmaista lastenhoitoa vuoden loppuun saakka lauantaisin klo 10–16 välillä. Palvelu on tarkoitettu 3–7-vuotiaille lapsille, ja lapsen voi jättää hoitoon kerralla yhdeksi tunniksi.

Anne Honkanen
anne.honkanen@ess.fi
@
Tämä sisältö on avoinna tilaajillemme.

Haluatko lukea koko artikkelin?

Tilaa ESS VerkkoPlus 1 kk 7,90 € ja pääset lukemaan kaikki Etelä-Suomen Sanomien sisällöt.

Tilaa tästä 1kk
7,90€

Oletko jo tilaaja?

Kommentit comments
Tilaa ilmainen ESS.fi uutiskirje Saat kiinnostavimmat uutiset suoraan sähköpostiisi.

Suosittelemme

Näitä luetaan nyt

Paikallismediat

Lue seuraavaksi