Aiheet

Käyttäjätiedot

Käyttäjä:
Maksullinen sisältö:
Omat tiedot Kirjaudu ulos
Päijät-Häme

Lahden kaupunki sai jo toistamiseen Unicefin Lapsiystävällinen kunta –tunnustuksen

Lahti sai Suomen Unicefin tunnustuksen jo toistamiseen. Kuva: Colourbox

Lahden kaupungille luovutettiin Unicefin Lapsiystävällinen kunta –tunnustus tiistaina. Lahti sai Suomen Unicefin tunnustuksen jo toistamiseen. Edellisen kerran tunnustus myönnettiin vuonna 2015.

Tunnustuksen luovutti kaupunginjohtaja Jyrki Myllyvirralle Suomen Unicef ry:n kotimaan vaikuttamistyön asiantuntija Sanna Koskinen. Kaupungintalolla järjestettyyn tilaisuuteen toivat lasten ja nuorten tervehdyksen lapsiryhmä Hattiaiset Herrasmannin päiväkodista ja oppilasryhmä Lotilan peruskoulusta. Paikalle oli kutsuttu muun muassa edustajia kaupungin johtoryhmistä sekä kaupunginhallituksen, -valtuuston ja lautakuntien puheenjohtajat.

Suomen Unicefin pääsihteeri Marja-Riitta Ketola kiitteli tervehdys- ja onnitteluvideollaan Lahden kaupunkia siitä, että kunnasta on lähdetty kehittämään lapsiystävällistä. Samalla hän muistutti, että vaikka Lahdessa onkin tehty jo kaksi vuotta hyvää työtä kunnan lapsiystävällisyyden eteen, niin työ on silti vasta saatettu alkuun.

– Kunnan lapsiystävällisyys vaatii jatkuvaa kehittymistä. Tavoitteena on, että lapsen oikeudet toteutuvat kunnan jokaisen lapsen elämässä jokaikinen päivä, Ketola totesi.

Anne Honkanen
anne.honkanen@ess.fi
@
Tämä sisältö on avoinna tilaajillemme.

Haluatko lukea koko artikkelin?

Tilaa ESS VerkkoPlus 1 kk 9,90 € ja pääset lukemaan kaikki Etelä-Suomen Sanomien sisällöt.

Tilaa tästä 1kk
9,90€

Oletko jo tilaaja?

Aiheet:

Mitä tunnetta juttu sinussa herätti? Vastaamalla näet, millaisia tunteita juttu herätti muissa lukijoissa.

Kommentit comments

Suosittelemme

Näitä luetaan nyt

Paikallismediat

Lue seuraavaksi