Aiheet

Käyttäjätiedot

Käyttäjä:
Maksullinen sisältö:
Omat tiedot Kirjaudu ulos
Päijät-Häme

Ranta-Kartanon vesiliikuntakeskuksesta tehdään periaatepäätös huhtikuun loppuun mennessä

Lahden vesiliikunnan surkeista olosuhteista on puhuttu jo vuosikymmeniä, ja 50 metrin uima-altaan sisältävää vesiliikuntakeskusta on kaupunkilaisille lupailtu jo 1980-luvun alusta asti. Lahti on ainoa isoista suomalaiskaupungeista, josta ei nykyaikaista isoa vesiliikuntakeskusta löydy. Pienemmistäkin kaupungeista muun muassa Vaasa, Pori ja Kajaani ovat sellaisen rakentaneet ja Rovaniemellä suunnitelmia tehdään parhaillaan. Viime aikoina asia on noussut uudemman kerran esille, kun Ranta-Kartanon yhdistetty hotelli-viihdekeskus-vesiliikuntakeskus on tuota kaupungin päättäjien eteen.

Lahden kaupunginhallituksen puheenjohtaja Pekka Komu sekä kaupunginvaltuuston puheenjohtaja Milla Bruneau kävivät Radio Voiman Aamujobbareissa kertomassa ajatuksiaan. Molemmat kaupungin johtavat politiikot ovat hankkeen puolella ja toivovat, että julkisen ja yritysmaailman kanssa yhteistyössä hanke myös toteutuu. Kaksikon mielestä hankkeen toteuttamisella on iso merkitys koko alueen kehittämiseen sekä kaupungin vetovoiman parantamiseen.

Kaupungin pitää tehdä hankkeen sopimuksen mukaan periaatepäätös asiasta jo huhtikuun loppuun mennessä, muuten sopimus raukeaa. Komu ja Bruneau lupasivat tekevänsä kaikkensa, jotta tämä kaupungin musta aukko täytetään mahdollisimman pikaisesti.

Tommy Rundgren
tommy.rundgren@radiovoima.fi
@
Tämä sisältö on avoinna tilaajillemme.

Haluatko lukea koko artikkelin?

Tilaa ESS VerkkoPlus 1 kk 9,90 € ja pääset lukemaan kaikki Etelä-Suomen Sanomien sisällöt.

Tilaa tästä 1kk
9,90€

Oletko jo tilaaja?

Mitä tunnetta juttu sinussa herätti? Vastaamalla näet, millaisia tunteita juttu herätti muissa lukijoissa.

Kommentit comments

Suosittelemme

Näitä luetaan nyt

Paikallismediat

Lue seuraavaksi