Aiheet

Käyttäjätiedot

Käyttäjä:
Maksullinen sisältö:
Omat tiedot Kirjaudu ulos
Päijät-Häme

Hämeenkosken sote-kiinteistöjen myynti etenee Hollolassa

Hyvinvointiyhtymä on päättänyt lopettaa Hämeenkosken lähipalvelut. Terveyaseman kiinteistö on siirtymässä Attendolle. Kuva: Seutuneloset

Hämeenkosken sote-kiinteistöjen myynti terveysyhtiö Attendolle etenee Hollolassa. Maanantaina kokoontunut kunnanhallitus päätti esittää kunnanvaltuusto hyväksyttäväksi yhteensä 2,9 miljoonan euron arvoisia kiinteistökauppoja.

Tehostetun palveluasumisen yksikkö Koivukoto on tarkoitus myydä Aran määrittelemällä 1,6 miljoonan euron kauppahinnalla Suomen Hoiva ja Asunto -yhtiölle. Attendo jatkaa Koivukodon toimintaa.

Muut kiinteistöt muodostavat kokonaisuuden, joista maksetaan yhteensä 1,3 miljoonaa euroa. Kokonaisuuteen kuuluvista rakennuksista vanha vanhainkoti puretaan. Myös kunnantalo voidaan purkaa, jos sille ei löydy käyttöä.

Päijät-Hämeen hyvinvointiyhtymä on päättänyt keskittää Hollolan sote-palvelut Salpakankaalle. Hämeenkosken lähipalvelut on tarkoitus lakkauttaa vielä tämän vuoden aikana. Attendon mukaan Hämeenkoskella on markkinat terveyspalveluille, mutta terveysaseman palveluiden säilyttäminen vaatii asiakkaita.

Vili Uuskallio
vili.uuskallio@ess.fi
Tämä sisältö on avoinna tilaajillemme.

Haluatko lukea koko artikkelin?

Tilaa ESS VerkkoPlus 1 kk 7,90 € ja pääset lukemaan kaikki Etelä-Suomen Sanomien sisällöt.

Tilaa tästä 1kk
7,90€

Oletko jo tilaaja?

Kommentit comments
Tilaa ilmainen ESS.fi uutiskirje Saat kiinnostavimmat uutiset suoraan sähköpostiisi.

Suosittelemme

Näitä luetaan nyt

Paikallismediat

Lue seuraavaksi