Aiheet

Käyttäjätiedot

Käyttäjä:
Maksullinen sisältö:
Omat tiedot Kirjaudu ulos
Päijät-Häme

K-Market Möysä uudistuu – remonttiale käynnistyy pääsiäisviikolla

Möysän K-market on suljettuna remontin ajan. Uudistettu kauppa avataan asiakkaille huhtikuun lopussa. Kuva: Pirjo Kamppila

Möysän K-Marketin kauppiaina tammikuussa aloittanut kauppiaspari remontoi myymälän lattiasta kattoon. Uudistettu kauppa avataan asiakkaille huhtikuun lopussa.

– Olemme hyvin innoissamme, että saamme toteuttaa Lahden keskustaan upean ja nykyaikaisen lähikaupan. Kanta-asiakkaiden puolesta olemme harmissamme, sillä kauppa joudutaan pitämään suljettuna remontin ajan. Pääsiäisviikolla aloitamme kaupan tyhjennyksen ja kaikki tuotteet myydään pois ulosheittohinnoin, kertovat K-Market Möysän kauppiaat Elina ja Kalle Uimonen.

Lue myös: Salpausselän Rakentajat myi linja-autoaseman moninkertaiseen hintaan remontin jälkeen
 

Mittavan remontissa kaikki myymälän kiinteät kalusteet sekä kylmäkoneet puretaan ja rakennetaan uusiksi. Uusilla kalusteratkaisuilla halutaan luoda tilantuntua ja selkeyttä. Uudistukset mahdollistavat myös entistä laajemman valikoiman.

Uusina palveluina myymälään tulee Otto-käteisautomaatti ja kahvipiste. Lisäksi take away -tuotteisiin panostetaan jatkossa entistä enemmän.

– On hienoa, että hanke on saatu käyntiin. Kaupan uudistusta on odotettu todella pitkään, sillä se on kaupunkikeskustan kehittämisen kannalta tärkeä uudistus, iloitsee Elina Uimonen.

– Avajaisia vietetään huhtikuun lopussa. Lupaan, että odotus tullaan palkitsemaan. Möysän K-Marketista tulee todella upea, hehkuttaa Kalle Uimonen.

Aleksi Sammalisto
aleksi.sammalisto@ess.fi
Tämä sisältö on avoinna tilaajillemme.

Haluatko lukea koko artikkelin?

Tilaa ESS VerkkoPlus 1 kk 9,90 € ja pääset lukemaan kaikki Etelä-Suomen Sanomien sisällöt.

Tilaa tästä 1kk
9,90€

Oletko jo tilaaja?

Mitä tunnetta juttu sinussa herätti? Vastaamalla näet, millaisia tunteita juttu herätti muissa lukijoissa.

Kommentit comments

Suosittelemme

Näitä luetaan nyt

Paikallismediat

Lue seuraavaksi