Aiheet

Käyttäjätiedot

Käyttäjä:
Maksullinen sisältö:
Omat tiedot Kirjaudu ulos
Päijät-Häme

Yhen illan juttu -ostostapahtumassa tarjouksia perjantaina

Perjantaina Yhen illan juttu -tapahtumassa Lahden taidemuseolla saa maksutta kasvoilleen meksikolaistyylisiä kuolemannaamioita.

Yhen illan juttu -ostostapahtumaa vietetään Lahdessa perjantaina 16. maaliskuuta. Tapahtumaan osallistuu lähes sata keskustan kauppaa, kahvilaa, ravintolaa ja muuta liikettä.

Yhen illan juttu tarjoaa asiakkaille alennuksia ja elämyksiä yhden perjantain ajan. Esimerkiksi Lahden taidemuseolla on asiakkaiden saatavissa illaksi meksikolaistyylinen kuolemannaamio. Niitä tekevät maksutta Salpauksen opiskelijat klo 21 saakka. Taidemuseolle on vapaa pääsy.

Myös moni muu liike pitää ovensa avoinna perjantaina kello 21 asti.

Perjantaina vietetään myös toista yritysten menekkiin tähtäävää tapahtumaa, valtakunnallista Maailman suurinta happy houria. Happy hour tarkoittaa anniskelupaikoissa tiettyä ajanjaksoa, jolloin juomia myydään halvemmalla.

Lue myös: Perjantaina pidetään maailman suurimmat "häppärit"

Mobiilisovelluksessa mukana osa yrityksistä

Lahti Cityn toiminnanjohtaja Janne Viitamies kertoo Radio Voiman haastattelussa, että tässä.fi-mobiilisovelluksesta löytyy Yhen illan juttu -tempaukseen osallistuvia yrityksiä.

- Siellä on joitakin yrityksiä, mutta se ei ole lähtenyt liikkeelle ihan niin voimakkaasti kuin vielä tammikuussa ajattelimme, Viitamies sanoo.

Mobiililäsnäoloa tai ei, Viitamiehen mukaan Lahden keskusta on edelleen kaupungin suurin kauppakeskittymä, vaikka keskusta on muuttunut vuosikymmenien aikana.

- 1980-luvulla keskusta oli ainoa paikka, jossa oli kauppoja. Sen jälkeen tulivat automarketit ja kauppakeskukset taajamien laidoille ja keskustan vetovoima on heikentynyt. Nyt keskustaan syntyy luovien toimijoiden keskittymiä ja yritysten lisäksi tarjonnassa on palveluja, kuten kahviloita. Uskon kuitenkin, että keskusta tulee säilymään suurimpana kaupallisena keskittymänä.

Seuraavan kerran Yhen illan juttu -tapahtuma järjestetään syyskuussa.

Eeva Ristkari
eeva.ristkari@radiovoima.fi
Minna Krupka
minna.krupka@ess.fi
@
Kiinnostaako Yhen illan juttu?
Kiinnostaako Yhen illan juttu?
Tämä sisältö on avoinna tilaajillemme.

Haluatko lukea koko artikkelin?

Tilaa ESS VerkkoPlus 1 kk 9,90 € ja pääset lukemaan kaikki Etelä-Suomen Sanomien sisällöt.

Tilaa tästä 1kk
9,90€

Oletko jo tilaaja?

Mitä tunnetta juttu sinussa herätti? Vastaamalla näet, millaisia tunteita juttu herätti muissa lukijoissa.

Kommentit comments

Suosittelemme

Näitä luetaan nyt

Paikallismediat

Lue seuraavaksi