Aiheet

Käyttäjätiedot

Käyttäjä:
Maksullinen sisältö:
Omat tiedot Kirjaudu ulos
Päijät-Häme

Ranta-Kartanon urakka käynnistyy talvitauon jälkeen – työ alkaa puuston poistolla kahdella keskustan katualueella

Liikenteelle koituvaa haittaa pyritään pitämään mahdollisimman vähäisenä, Destialta kerrotaan. Kuva: Juha Peurala

Ranta-Kartanon urakan talvitauko päättyy. Kevään ensimmäisten työvaiheiden aikana suljetaan Lahden- ja Hollolankadulla yksittäisiä kaistoja.

Kaistajärjestelyitä pyritään hyödyntämään myös tulevissa työvaiheissa, jotta haitta liikenteelle olisi mahdollisimman vähäinen ja jatkuvilta liikennejärjestelyiden muutoksilta vältyttäisiin, Destian tiedotteessa kerrotaan. Myös kaukolämmön ja vesijohdon saneeraustöitä toteutetaan yhteistyössä, millä pyritään helpottamaan liikennejärjestelyjä.

Varsinaiset työt alkavat puuston poistolla uusien tielinjausten vaatimilta alueilta Lahden- ja Hollolankadulla viikon 13 aikana. Viikolla 14 puretaan alueen vanhoja keskisaarekkeita ja valmistellaan aluetta kevään sekä kesän kiertotiejärjestelyitä varten. Samalla viikolla otetaan työn alle myös Ståhlberginkadun ja Kyösti Kallion kadun risteysalueen.

Destian tiedotteessa toivotaan, että kaikki ottaisivat huomioon työalueella voimassa olevat nopeusrajoitukset ja muut liikennejärjestelyt turvallisuuden takaamiseksi.

Ville Paso
ville.paso@ess.fi

Haluatko lukea koko artikkelin?

Tämä sisältö on avoinna vain tilaajillemme.

Tilaa ESS Verkko Plus 3 kk
vain 7,90 €/kk (norm. 14,50 €)

Tilaa tästä

Oletko jo tilaaja?

Suosittelemme

Kommentit comments

Näitä luetaan nyt

Paikallismediat

Lue seuraavaksi X