Aiheet

Käyttäjätiedot

Käyttäjä:
Maksullinen sisältö:
Omat tiedot Kirjaudu ulos
Päijät-Häme

Lahdessa järjestetään uusi olutfestivaali

Tapahtumaan osallistuvat panimot ja maahantuojat päivittyvät järjestäjän verkkosivulla olevalle listalle. Kuva: Mirja Hussain

Ravintola Tirrassa Lahdessa järjestetään huhtikuun ensimmäisenä viikonloppuna oluttapahtuma. Antfest -tapahtumassa on maisteltavana erilaisia oluita, sahtia ja harvinaisempia makuja pienpanimoilta ja maahantuojilta.

Olutpuolesta vastaavat muun muassa Donut Island Brewing, Kanavan Panimo sekä Pien. Järjestävään kollektiiviin kuuluvat Tirran lisäksi Bönthöö bönthöö -blogisti Teemu Lahtinen, Sahtilahti ry sekä Lahen Olutosuuskunta.

AntFest -tapahtumaan ei ole pääsymaksua, sillä tapahtumassa maksetaan "vain tärkeimmästä" eli oluesta. Tapahtuma-alue kattaa Tirran ja Torven, joten ravintoloiden välillä siirtyminen juoman kanssa on mahdollista sisätilojen kautta. Kaksipäiväisessä tapahtumassa on saatavilla ruokaa Cafe Caribian keittiöteltasta. Kahveista vastaa Kahiwa Coffee Roasters.

AntFest 6. - 7. huhtikuuta. Lisätiedot Ant Farmin verkkosivulla täältä.

Minna Krupka
minna.krupka@ess.fi
Tämä sisältö on avoinna vain tilaajillemme.

Haluatko lukea koko artikkelin?

Tilaa ESS Verkko Plus 1 kk vain 7,90 € (norm. 14,50 €) ja pääset käsiksi kaikkiin Etelä-Suomen Sanomien maksullisiin sisältöihin.

Tilaa tästä 1 kk 7,90 €

Oletko jo tilaaja?

Kommentit comments
Tilaa ilmainen ESS.fi uutiskirje Saat kiinnostavimmat uutiset suoraan sähköpostiisi.

Suosittelemme

Paikallismediat

Lue seuraavaksi X