Aiheet

Käyttäjätiedot

Käyttäjä:
Maksullinen sisältö:
Omat tiedot Kirjaudu ulos
Päijät-Häme

Kuorma-auto ja pikkubussi ajoivat risteyskolarin Lahdessa - kääntyi eteen stop-merkin takaa

Liikennettä ohjattiin kolaripaikan ohi Karhusillantien ja Kukkastien risteyksessä.

Kuorma-auto ja pikkubussi törmäsivät risteyksessä Lahdessa tiistaina puolen kahdentoista aikaan aamupäivällä. Kolari sattui Nastolassa Karhusillantien ja Kukkastien risteyksessä.

Kuorma-auto oli kääntymässä Kukkastieltä vasemmalle Karhusillantielle. Poliisin alustavan selvityksen mukaan kuorma-auton kuljettaja ei ollut havainnut pikkubussia, joka samaan aikaan lähestyi risteystä samaan aikaan oikealta.

Kuorma-auton kuljettaja oli pysähtynyt stop-merkin taakse, mutta lähti liikkeelle ja kääntyi bussin eteen. Pikkubussi törmäsi kuorma-auton oikeaan kylkeen.

Pikkubussin vuonna 1970 syntynyt mieskuljettaja vietiin tarkastettavaksi Päijät-Hämeen keskussairaalaan. Bussissa ei ollut matkustajia. Kuorma-auton alle 30-vuotias mieskuljettaja ei loukkaantunut onnettomuudessa. Häntä epäillään liikenneturvallisuuden vaarantamisesta. Alkoholilla tai muilla päihteillä ei ollut osuutta tapahtumaan.

Kolari ei juuri vaikeuttanut muuta liikennettä, vaikka sattuikin risteyksessä. Kuorma-auto pääsi jatkamaan matkaansa ja hinausauto kuljetti pikkubussin paikalta.

Nina Räty
nina.raty@ess.fi
@
Tämä sisältö on avoinna tilaajillemme.

Haluatko lukea koko artikkelin?

Tilaa ESS VerkkoPlus 1 kk 7,90 € ja pääset lukemaan kaikki Etelä-Suomen Sanomien sisällöt.

Tilaa tästä 1kk
7,90€

Oletko jo tilaaja?

Kommentit comments
Tilaa ilmainen ESS.fi uutiskirje Saat kiinnostavimmat uutiset suoraan sähköpostiisi.

Suosittelemme

Näitä luetaan nyt

Paikallismediat

Lue seuraavaksi