Aiheet

Käyttäjätiedot

Käyttäjä:
Maksullinen sisältö:
Omat tiedot Kirjaudu ulos
Päijät-Häme

Nastolassa harjoitellaan sunnuntaina kaverin pelastamista vedestä kanisterin avulla - Lahden uimahalleissa tapahtuu

Lasten tapahtumien lisäksi uimahalleissa järjestetään leikkimielinen kesäksi kuntoon -kampanja, jossa kerätään ylös vesijuoksuminuutteja. Kuva: Sami Kuusivirta

Lahden kaupunki tiedottaa uimahallien tapahtumista. Nastolan uimahallissa on sunnuntaina 28. päivä tammikuuta Vesisankarit- tapahtuma kello 13-16. Tapahtumassa lapset ja lapsenmieliset pääsevät harjoittelemaan vesillä liikkumisen taitoja toiminnallisilla rasteilla ammattitaitoisten ohjaajien opastuksella.

Vesisankarit-tapahtumaa ovat tekemässä Nastolan Sukellussuunnistajat, Lahden Uimaseura, Pärsky ja Lahden kaupunki. Rastipisteillä on muun muassa pelastusliiveillä uintia ja pelastautumista. Sukelluksen maailmaan tutustutaan vauhdikkaalla vesitaitoradalla. Lisäksi harjoitellaan pelastamaan kaveri vedestä kanisterin avulla.

Keväällä Nastolan uimahallissa vietetään myös lämminvesipäiviä. Ne ovat aamusta iltaan 2. maaliskuuta ja 20. huhtikuuta.

Kuntoilua ja huvittelua

Lahden Uimahallissa pääsee hyppimään hyppytornista ja pomppulaudalta, kun paikassa vietetään lasten lauantaita kahdesti. Lasten ja nuorten riemua on luvassa 10.2. ja 24.3. kello 12- 14.30. Silloin myös iso allas on lasten ja lapsiperheiden käytössä. Mukaan mahtuvat vesilelut. Myös isovanhemmat ovat tervetulleita.

Maaliskuussa tsempataan uimaan ja vesijuoksemaan Ui kesäksi kuntoon -kampanjan kannustamana. Kampanjassa kerätään kuukauden ajan metrejä uiden ja minuutteja vesijuosten tai vesijumpaten. Uimahallit kilpailevat leikkimielisesti keskenään eri kokoisten hallien sarjoissa. Kampanjaan osallistuvat Lahdesta Saksalan ja Nastolan uimahalli.

Minna Krupka
minna.krupka@ess.fi
@
Tämä sisältö on avoinna tilaajillemme.

Haluatko lukea koko artikkelin?

Tilaa ESS VerkkoPlus 1 kk 9,90 € ja pääset lukemaan kaikki Etelä-Suomen Sanomien sisällöt.

Tilaa tästä 1kk
9,90€

Oletko jo tilaaja?

Mitä tunnetta juttu sinussa herätti? Vastaamalla näet, millaisia tunteita juttu herätti muissa lukijoissa.

Kommentit comments

Suosittelemme

Näitä luetaan nyt

Paikallismediat

Lue seuraavaksi