Aiheet

Käyttäjätiedot

Käyttäjä:
Maksullinen sisältö:
Omat tiedot Kirjaudu ulos
Päijät-Häme

Lahdessa kiinni huumekuskeja ja yksi etsintäkuulutettu, yhdellä kuskeista mukana huumetta ja teleskooppipatukka

Hämeen poliisilla oli varsin rauhallinen perjantai sekä perjantain ja lauantain välinen yö. Tehtäviä oli normaalia viikonloppua vähemmän: Päijät-Hämeessä 136, josta yöllä 66. Päihtyneitä tuotiin Lahden ja Hämeenlinnan säilöihin parikymmentä.

Päijät-Hämeessä pysäytettiin useita huumekuskeja. Perjantaina puolenpäivän aikaan poliisipartio pysäytti epäilyttävän auton Lahden Keskussairaalankadulla. Sekavan kuljettajan autosta löytyi kannabiksen kukintoa, huumaavia lääkkeitä ja teleskooppipatukka. Aineet ja patukka otettiin poliisin haltuun, ja kuljettaja otettiin kiinni odottamaan kuulusteluja.

Perjantaina iltapäivällä partio seisautti valtatie 12:lla Lahdessa henkilöauton, jonka verot olivat maksamatta. Ratin takaa löytyi hoitamattomien asioiden takia etsintäkuulutettu mies, jolla ei ollut ajokorttiakaan. Kuljettaja puhalsi seulonta-alkometriin rangaistavat humalalukemat, mutta pääpoliisiasemalla tehty tarkkuusalkometrikoe jätti promillelukeman juuri alle rangaistavuuden. Mies jäi etsintäkuulutuksen vuoksi poliisiasemalle ja auton rekisterikilvet toimitettiin katsastuskonttorille.

Puolenyön jälkeen Lahdessa pysäytettiin kortiton henkilöauton kuljettaja, jolle tehty huumetesti näytti positiivisen tuloksen amfetamiinille. Hänet vapautettiin verikokeen ja kuulustelujen jälkeen.

Puoli kolmen aikaan aamulla Lahdessa tavattiin henkilöautosta kuski, jolle pikatesti näytti positiivista amfetamiinille. Hänetkin käytettiin verikokeessa ja vapautettiin. Kuljettaja oli ajokiellossa. Hän oli jäänyt vuoden sisällä jo aiemmin kolme kertaa kiinni kortitta-ajosta.

Marja-Liisa Aidantausta
marja-liisa.aidantausta@ess.fi
@
Tämä sisältö on avoinna tilaajillemme.

Haluatko lukea koko artikkelin?

Tilaa ESS VerkkoPlus 1 kk 7,90 € ja pääset lukemaan kaikki Etelä-Suomen Sanomien sisällöt.

Tilaa tästä 1kk
7,90€

Oletko jo tilaaja?

Kommentit comments
Tilaa ilmainen ESS.fi uutiskirje Saat kiinnostavimmat uutiset suoraan sähköpostiisi.

Suosittelemme

Näitä luetaan nyt

Paikallismediat

Lue seuraavaksi