Aiheet

Käyttäjätiedot

Käyttäjä:
Maksullinen sisältö:
Omat tiedot Kirjaudu ulos
Päijät-Häme

Lahden vanhalle linja-autoasemalle avataan ruokakauppa maaliskuussa - kauppias tuttu Mukkulasta

Uuteen K-Marketiin rekrytoidaan kymmenkunta työntekijää. Kuva: Katja Luoma

Lahden vanhalle linja-autoasemalle avataan maaliskuun alussa uusi ruokakauppa, joka on saanut nimekseen K-Market Kartano. Kauppiaaksi tulee 33-vuotias Olli Nissinen.

- K-Market Kartano on hyvällä paikalla vilkkaan Lahdenkadun varrella. Kaupan valikoimassa korostuvat take away -ruoat ja -juomat, laadukas paistopiste sekä runsas hedelmä- ja vihannesosasto, Nissinen kertoo suunnitelmistaan.

Uuteen K-Markettiin rekrytoidaan kymmenkunta työntekijää, joiden kanssa kauppias aikoo luoda nykyaikaisen ruokakaupan, jossa on kiva asioida. Asiakkaita Nissinen kehottaa vetämään rohkeasti hihasta ja kertomaan toiveensa.

- Kesäkuussa aloitan myös K-Market Kivistönmäen kauppiaana. Kauppa on entinen Valintatalo, ja se remontoidaan ja avataan uudistuneena.

Nissinen on toiminut K-ruokakauppiaana aiemmin noin seitsemän vuoden ajan Kuopiossa, Viitasaarella ja K-Supermarket Mukkulassa Lahdessa.

Koti Lahdesta on jo löytynyt. Nissinen muuttaa kaupunkiin lähiviikkoina yhdessä poikansa kanssa. Vapaa-aika kuluu pojan kanssa ja liikunnan parissa, K-ryhmän lähettämässä tiedotteessa kerrotaan.

Ville Paso
ville.paso@ess.fi
Tämä sisältö on avoinna vain tilaajillemme.

Haluatko lukea koko artikkelin?

Tilaa ESS VerkkoPlus 2 vk 0 € ja pääset käsiksi kaikkiin Etelä-Suomen Sanomien maksullisiin sisältöihin

Tilaa tästä 2 vk
0 €

Oletko jo tilaaja?

Kommentit comments
Tilaa ilmainen ESS.fi uutiskirje Saat kiinnostavimmat uutiset suoraan sähköpostiisi.

Suosittelemme

Näitä luetaan nyt

Paikallismediat

Lue seuraavaksi X