Aiheet

Käyttäjätiedot

Käyttäjä:
Maksullinen sisältö:
Omat tiedot Kirjaudu ulos
Päijät-Häme

Teerenpeli Yhtiöiden uusi viinikahvila sai nimen sijaintinsa mukaan - "Liikepaikka suorastaan huutaa kahvilaa"

Lanuaukion liikepaikka ehti olla tyhjillään vain muutaman kuukauden. Kuva: Katja Luoma

Teerenpeli Yhtiöt avaa Lahteen Lanunaukiolle uuden konseptin mukaisen viinikahvilan, aukiosta nimensä saaneen Wine-Cafe Olavin, helmikuun aikana. Lanunaukio on nimetty kuvanveistäjä Olavi Lanun kunniaksi. Entisen Mediakulman paikalle avautuvan kahvilan rakennustyöt ja henkilöstön rekrytointi ovat parhaillaan käynnissä.

Yrittäjä Marianne Pyysing kertoo, että tuotevalikoimassa suositaan lähi- ja luomutuotantoa. Wine-Cafe Olavi tekee tiivistä yhteistyötä lahtelaisen pienpaahtimo Kahiwan kanssa. Kahiwa suunnittelee Olaviin tulevan kahvilistan, jossa on mukana myös erikoisuodatettuja kahveja sekä kahvidrinkkejä.

Olavin leipä- ja pullatuotteet ovat mahdollisuuksien mukaan paikallisista leipomoista. Viineissä suositaan mahdollisimman paljon luomu- ja biodynaamista sekä eurooppalaista tuotantoa. Pienpanimotuotteet tulevat Teerenpelin omasta panimosta.

- Liikepaikka suorastaan huutaa kahvilaa, sillä se sijaitsee keskellä kaupunkia ja siinä on mahtavat isot ikkunat. Kaikissa keskustan kehittämiskyselyissä kaupunkilaiset toivovat lisää kivoja kahviloita keskustaan. Tässä nyt siis yksi meiltäkin!

Teerenpeli Yhtiöt tiedottaa, että uusi kahvila palvelee seitsemänä päivänä viikossa. Kahvila on auki aamuvarhaisesta iltamyöhään. Kesäksi kahvila Olavi avaa 150 paikkaisen terassin ravintolan yhteyteen.

Kuuntele tästä Marianne Pyysingin haastattelu Radio Voimassa.

Ville Paso
ville.paso@ess.fi
@
Tämä sisältö on avoinna tilaajillemme.

Haluatko lukea koko artikkelin?

Tilaa ESS VerkkoPlus 1 kk 9,90 € ja pääset lukemaan kaikki Etelä-Suomen Sanomien sisällöt.

Tilaa tästä 1kk
9,90€

Oletko jo tilaaja?

Asiasanat

Mitä tunnetta juttu sinussa herätti? Vastaamalla näet, millaisia tunteita juttu herätti muissa lukijoissa.

Kommentit comments

Suosittelemme

Näitä luetaan nyt

Paikallismediat

Lue seuraavaksi