Aiheet

Käyttäjätiedot

Käyttäjä:
Maksullinen sisältö:
Omat tiedot Kirjaudu ulos
Päijät-Häme

"Varamummo" valittiin Päijät-Hämeen vuoden vapaaehtoiseksi - Marja Kalola palkittiin sitoutuneesta työstään

Marja Kalola valittiin Päijät-Hämeen vuoden vapaaehtoiseksi. Kuva: Mirja Hussain

Päijät-Hämeen vuoden 2017 vapaaehtoiseksi on valittu Marja Kalola. Kalola on mukana Särö-vapaaehtoistoiminnassa Dilassa, Lahdessa.

Valitsijaraadin mukaan Kalola on on tehnyt pitkään ja sitoutuneesti vapaaehtoistyötä niin lapsien kuin ikäihmistenkin parissa. Sitoutumisesta kertoo muun muassa se, että hän on toiminut varamummona yhdessä perheessä jo kahdeksan vuoden ajan. Kalolaa kiiteltiin myös siitä, että hän on toiminut esimerkkinä ja innoittajana monille muille vapaaehtoistyön tekijöille.

Särö-vapaaehtoistoiminta on suunnattu lapsiperheille. Sitä ylläpitävät yhteistyössä Lahden Diakonialaitos ja Lahden ensi- ja turvakoti ry.

Ensimmäistä kertaa

Päijät-Hämeen vapaaehtoistoiminnan verkosto järjesti ensimmäistä kertaa kampanjan, jossa etsittiin vuoden vapaaehtoista Päijät-Hämeessä. Mukana oli viisi ehdokasta, joista valitsijaraadille esiteltiin kolme eniten yleisöääniä saanutta. Ehdokkaita sai äänestää 25. marraskuuta asti.

Vuoden vapaaehtoinen 2017 paljastettiin ja palkittiin Harjula-salissa järjestetyssä juhlassa tiistai-iltana. Juhlaan oli kutsuttu 100 vapaaehtoistyötä tekevää henkilöä.

Tiistaina 5. joulukuuta vietettiin valtakunnallista vapaaehtoisten päivää. Eri puolella Suomea järjestettiin silloin vapaaehtoistoimintaan liittyviä tapahtumia ja juhlia.

Anne Honkanen
anne.honkanen@ess.fi
@
Tämä sisältö on avoinna tilaajillemme.

Haluatko lukea koko artikkelin?

Tilaa ESS VerkkoPlus 1 kk 9,90 € ja pääset lukemaan kaikki Etelä-Suomen Sanomien sisällöt.

Tilaa tästä 1kk
9,90€

Oletko jo tilaaja?

Kommentit comments

Suosittelemme

Näitä luetaan nyt

Paikallismediat

Lue seuraavaksi