Aiheet

Käyttäjätiedot

Käyttäjä:
Maksullinen sisältö:
Omat tiedot Kirjaudu ulos
Päijät-Häme

McCarron haastaa Rostedtin Hämeen kokoomuksen puheenjohtajakilvassa - "oikeat ihmiset oikeille paikoille oikeaan aikaan"

Kaupunginvaltuutettu Francis McCarron ilmoittaa olevansa valmis ehdolle Hämeen kokoomuksen uudeksi puheenjohtajaksi. Kuva: Viena Kytöjoki

Kaupunginvaltuutettu Francis McCarron on valmis haastamaan Hämeen kokoomuksen nykyisen puheenjohtajan Juha Rostedtin johtajakilvassa ensi vuonna. McCarron kertoo Facebookissa olevansa käytettävissä tehtävään.

- Minusta on paikallaan nostaa tämä asia esille, kun siitä kuulemma kylillä puhutaan. Minua on usealta taholta pyydetty asettumaan ehdolle tehtävään. Olen miettinyt asiaa jo jonkin tovin. Samalla olen miettinyt, mitä oikein politiikassa teen, ja mitkä ovat tavoitteitani.

McCarron kertoo haluavansa vaikuttaa omalta osaltaan siitä, että Lahdesta, Päijät-Hämeestä, Hämeestä, Suomesta, Euroopasta tulisi parempi paikka elää. Hän uskoo, että se onnistuu ajamalla ihmisille enemmän vapautta byrokratian ja kontrollin sijaan sekä enemmän markkinataloutta, vähemmän veroja ja enemmän mahdollisuuksia toimia, yrittää ja tavoitella menestystä.

- Läheisessä tulevaisuudessa on tulossa neljät vaalit, joissa näiden linjausten edistämisessä on keskeistä, että tavoittelemme kokoomuslaisina niin hyvää menestystä kuin mahdollista.

Francis McCarronin mukaan politiikka on tiimityötä ja menestys edellyttää sitä, että oikeat ihmiset ovat oikeilla paikoilla oikeaan aikaan.

- Olen pohdinnan seurauksena tullut siihen tulokseen, etten häpeile kertoa olevani puolueessa ja politiikassa aina käytettävissä sellaisiin tehtäviin, joissa on mahdollisuus viedä eteenpäin tehokkaasti linjaa. Minä toivon, että mahdollisimman moni meistä olisi aina käytettävissä eri tehtäviin ja vaaleihin, jotta oikeat ihmiset löydetään oikeille paikoille.

Hän muistuttaa samalla, että Hämeen kokoomuslaiset ja yhdistykset tekevät valinnan, kuka on paras puheenjohtajaksi. Hän vakuuttaa olevansa tukemaan ketä tahansa, jonka yhteisö katsoo parhaaksi tehtävään.

Sekä McCarron että Rostedt ovat lahtelaisia kokoomuksen kaupunginvaltuutettuja, joilla on runsaasti erilaisia luottamustehtäviä. Rostedt on myös kaupunginhallituksen varapuheenjohtaja.

Marja-Liisa Aidantausta
marja-liisa.aidantausta@ess.fi
@
Tämä sisältö on avoinna tilaajillemme.

Haluatko lukea koko artikkelin?

Tilaa ESS VerkkoPlus 1 kk 5,90 € ja pääset lukemaan kaikki Etelä-Suomen Sanomien sisällöt.

Tilaa tästä 1kk
5,90€

Oletko jo tilaaja?

Asiasanat:

Kommentit comments
Tilaa ilmainen ESS.fi uutiskirje Saat kiinnostavimmat uutiset suoraan sähköpostiisi.

Suosittelemme

Näitä luetaan nyt

Paikallismediat

Lue seuraavaksi