Aiheet

Käyttäjätiedot

Käyttäjä:
Maksullinen sisältö:
Omat tiedot Kirjaudu ulos
Päijät-Häme

Rekan nosto Joutsansalmesta sulkee Nelostien sunnuntaina

Rekka suistui Joutsansalmeen viime yönä. Onnettomuuspaikka on rajattu puomeilla siltä varalta, jos tankista alkaisi vuotaa polttoöljyä järveen. Taustalla näkyy Huttula. Kuva: Anna Onali-Ovaska

Rekka suistui järveen maanantain ja tiistain välisenä yönä Joutsansalmen sillalta Nelostiellä. Kuljettaja loukkaantui onnettomuudessa lievästi. Poliisi epäilee häntä rattijuopumuksesta ja liikenneturvallisuuden vaarantamisesta.

Poliisin mukaan rekan nosto aloitetaan sunnuntaina. Nosto-operaatio aiheuttaa silloin huomattavaa haittaa Nelostiellä, koska liikenne joudutaan pysäyttämään Joutsansalmen sillan kohdalla ajoittain kokonaan. Poliisista kerrotaan, että molemmat ajokaistat joudutaan sulkemaan 1-1,5 tunnin jaksoissa.

Sunnuntaina henkilöautoille järjestyy kiertotie Karimäen kautta. Rekkoja ei voi kuitenkaan ohjata samalle kiertotielle, koska Karimäen silta on tällä hetkellä remontissa ja siellä käytössä on vain kevyenliikenteen väylä. Raskaan liikenteen suositellaan ajavan sunnuntaina Päijänteen toista puolta Jämsän kautta.   

Elintarvikkeita kuljettanut puoliperävaunurekka suistui sillalta järveen maanantain ja tiistain välisenä yönä hieman ennen kahtatoista. Pintapelastajat auttoivat nopeasti kuljettajan pois hytistä. Poliisin mukaan kuljettaja on haminalainen vuonna 1982 syntynyt mies. Miestä ei puhallutettu tapahtumapaikalla, mutta muiden havaintojen perusteella poliisi epäilee hänen ajaneen alkoholin vaikutuksen alaisena.

Uutista on päivitetty kello 14.56: Poliisin mukaan rekka nostetaan joesta sunnuntaina - ei vielä  lauantaina.

Anna Onali-Ovaska
Tämä sisältö on avoinna tilaajillemme.

Haluatko lukea koko artikkelin?

Tilaa ESS VerkkoPlus 1 kk 9,90 € ja pääset lukemaan kaikki Etelä-Suomen Sanomien sisällöt.

Tilaa tästä 1kk
9,90€

Oletko jo tilaaja?

Mitä tunnetta juttu sinussa herätti? Vastaamalla näet, millaisia tunteita juttu herätti muissa lukijoissa.

Kommentit comments

Suosittelemme

Näitä luetaan nyt

Paikallismediat

Lue seuraavaksi