Aiheet

Käyttäjätiedot

Käyttäjä:
Maksullinen sisältö:
Omat tiedot Kirjaudu ulos
Päijät-Häme

Caravan-messut: Jalkarannantietä pyydetään välttämään

Tapahtuma näkyy myös messuhallien ulkopuolella. Kuva: KOKO Lahti

Suomen suurin matkailuajoneuvoalan tapahtuma, Caravan-messut, järjestetään viikonloppuna Lahdessa. Mikäli vanhat merkit pitävät kutinsa, odotettavissa on jälleen oikea yleisöryntäys.

KOKO Lahden markkinointi- ja viestintäpäällikkö Minna Helminen uskoo, että paikan päälle on odotettavissa ainakin saman verran väkeä kuin viime vuonna. Tuolloin tapahtuma houkutteli Lahden Messukeskukseen 16 000 kävijää.

- Matkailuajoneuvoala on maailmalla nosteessa, mikä huomattiin pari viikkoa sitten Düsseldorfin messuilla. Myös meiltä oli edustajat siellä haistelemassa alan tuulia, Helminen kertoo.

Keskiviikosta alkaen Lahden kaupunkikuvaan ilmestyvät matkailuajoneuvot vaativat tänä vuonna erityisjärjestelyjä vanhan linja-autoaseman edustalla olevan työmaan vuoksi.

KOKO Lahden tekninen päällikkö Jyri Behm kertoo, että messujen oheistapahtuma karavaanareiden treffit on jouduttu osin sommittelemaan uudelleen. Treffeille arvellaan saapuvan 600 matkailuajoneuvoa.

- Yhdessä työmaatoimijoiden ja kaupungin kanssa olemme löytäneet korvaavat paikat Kariniemenkadulta. Siellä on tilaa arviolta 50 yksikölle, Behm sanoo.

Behmillä on myös toivomus Jalkarannantietä käyttäville autoilijoille, joita työmaan lisäksi hidastaa myös lisääntyvä liikenne.

- Caravan voi ruuhkauttaa Messukeskuksen alueen, joten neuvoisin Jalkarannan suunnasta tulevia käyttämään Hämeenlinnantietä Jalkarannantien sijaan.

Ajoreittejä ja parkkialueita on havainnollistettu Caravan-messujen verkkosivuilla olevaan karttaan.

Ville Paso
ville.paso@ess.fi
@
Tämä sisältö on avoinna tilaajillemme.

Haluatko lukea koko artikkelin?

Tilaa ESS VerkkoPlus 1 kk 9,90 € ja pääset lukemaan kaikki Etelä-Suomen Sanomien sisällöt.

Tilaa tästä 1kk
9,90€

Oletko jo tilaaja?

Mitä tunnetta juttu sinussa herätti? Vastaamalla näet, millaisia tunteita juttu herätti muissa lukijoissa.

Kommentit comments

Suosittelemme

Näitä luetaan nyt

Paikallismediat

Lue seuraavaksi