Aiheet

Käyttäjätiedot

Käyttäjä:
Maksullinen sisältö:
Omat tiedot Kirjaudu ulos
Päijät-Häme

Kunnanjohtaja ei tue toimijavaihdosta Kaikulanmäellä - "Kunnan näkökulmasta se oli virhe"

Itä-Hämeen opisto yritti rakentaa Linna Hotellissa liiketoimintaa ennen nykyistä yrittäjää Päivi Koskelaa, siinä kuitenkaan onnistumatta. Hartolan kunnanjohtaja Merja Olenius ei näe uudessakaan yrityksessä onnistumisen mahdollisuuksia.

Itä-Hämeen opiston uusi rehtori Antti Ruotsalainen ja Itä-Hämeen kansansivistystyön säätiön johtokunnan puheenjohtaja Maija-Liisa Mamia. Kuva: Leevi Vähälä

Hartolan kunnanjohtaja Merja Oleniuksella on selvä mielipide Itä-Hämeen kansansivistystyön säätiön päätöksestä irtisanoa Päivi Koskelan yhtiön vuokrasopimus Linna Hotellista.

- Kunnan näkökulmasta se oli virhe, kunnanjohtaja kertoo.

Oleniuksen mukaan Hartolan kunnalla on hyvin tiedossa, että ennen Koskelan yrittäjyyttä Itä-Hämeen opisto yritti rakentaa Linna Hotellissa menestyvää liiketoimintaa siinä onnistumatta.

Hartolan kunta ei Oleniuksen mukaan halua tukea säätiön hanketta ryhtyä hotelli- ja ravintolatoimijaksi nykyisellään eikä näe siinä onnistumisen mahdollisuuksia.

Itä-Hämeen opiston toiminta kaipaa toki juuri nyt uudistamista. Kunnanjohtaja Merja Olenius

- Itä-Hämeen opiston toiminta kaipaa toki juuri nyt uudistamista, mutta rehtoria lukuun ottamatta opiston hallintoon ei ole tullut uutta osaamista. Myöskään opiston osaaminen hotelli- ja ravintolatoiminnan pyörittämisestä ei ole lisääntynyt, Olenius arvioi.

Olenius muistuttaa, että Koskela on rakentanut Linna Hotellista menestyvän brändin.

- Tärkeintä on, että henkilöt, jotka ovat kehittämässä Kaikulanmäen toimintaa ovat yhteistyökykyisiä ja bisnestajuisia. Menestys ei synny ilman osaavia toimijoita, Olenius lisää.

Sari Asikainen
sari.asikainen@itahame.fi

Haluatko lukea koko artikkelin?

Tämä sisältö on avoinna vain tilaajillemme.

Lue 2 viikkoa ilmaiseksi

Oletko jo tilaaja?

Suosittelemme

Kommentit comments

Näitä luetaan nyt

Näitä luetaan

Paikallismediat

Lue seuraavaksi X

Juttu jatkuu mainoksen jälkeen