Aiheet

Käyttäjätiedot

Käyttäjä:
Maksullinen sisältö:
Omat tiedot Kirjaudu ulos
Päijät-Häme

Nyt se selvisi, tänne tulee Lahden seuraava Burger King - töitä jopa 30:lle

Kuva: Lehtikuva

Remontin vuoksi sulkeutunut Lahden Neste K Kivistönmäki avataan uudelleen syyskuussa, jolloin asemalle avautuu Lahden toinen Burger King -ravintola. Liikenneaseman uutena K-kauppiaana aloittaa Jokke Väisänen, joka on toiminut Neste K ‑kauppiaana Järvenpäässä

Aseman remontin suunnittelu on käynnissä ja remontti alkaa vanhojen materiaalien purkutöillä. Polttoaineen jakelu jatkuu Kivistönmäellä normaalisti remontista huolimatta.

– Kivistönmäki menee sisäpinnoiltaan, keittiöltään ja kalusteiltaan aivan uusiksi. Asema sisustetaan uuden Neste K -konseptin mukaiseksi, kertoo Väisänen.

Myös Neste K Kivistönmäen autonpesupalvelut uudistuvat.

Neste K Kivistönmäki hakee parhaillaan uusia työntekijöitä. Aseman rekrytointitarve on noin 30 henkilöä. He tulevat työskentelemään sekä Burger King -ravintolassa että liikenneasemalla.

Nesteen ja K-ryhmän lähes 70 yhteistä asemaa muutetaan ja uudistetaan Neste K -liikenneasemiksi kuluvan vuoden loppuun mennessä. Tavoitteena on rakentaa kaikkiaan noin 100 Neste K -aseman verkosto. Investoinnin arvo on kokonaisuudessaan kymmeniä miljoonia euroja.

Kari Anttinen
kari.anttinen@ess.fi

Haluatko lukea koko artikkelin?

Tämä sisältö on avoinna vain tilaajillemme.

Lue 2 viikkoa ilmaiseksi

Oletko jo tilaaja?

Suosittelemme

Kommentit comments

Näitä luetaan nyt

Päijät-Häme

Näytä seuraavat

Näitä luetaan

Paikallismediat

Lue seuraavaksi X

Juttu jatkuu mainoksen jälkeen