Aiheet

Käyttäjätiedot

Käyttäjä:
Maksullinen sisältö:
Omat tiedot Kirjaudu ulos
Päijät-Häme

Inspiksen pomo Veikko Juutilainen siirtyi sivuun - lahtelaisnuoret ottivat itse johdon ryhmässään

Veikko Juutilainen (vas.) luottaa seuraajansa Philip Halosen kykyihin. Inspis saa uutta virtaa uuden toiminnanjohtajan mukana. Kuva: Sami Kuusivirta

Lahtelaisten nuorten toimintaryhmä Inspis Lahti ry. on saanut uuden toiminnanjohtajan. Ryhmän perustaja sekä johtaja Veikko Juutilainen on omasta aloitteestaan siirtynyt pois nokkamiehen paikalta ja tehnyt tilaa nuoremmille. Inspiksen uusi pomo on Philip Halonen.

- "Ville" on ihan superhieno kaveri. Olen ylpeä hänestä. Hän on ottanut sellaisen roolin, että oksat pois, suitsuttaa Juutilainen.

Hän on tyytyväinen siihen, että yhdistyksen riveistä on seitsemän vuoden kuluessa noussut esiin useampia vastuunottoon kykeneviä nuoria. Juutilainen aikoo kuitenkin pysyä mukana asiantuntijana ja nuorten yhdistysaktiivien neuvonantajana.

Inspiksen tarkoitus on edistää nuorten työllistymistä ja kehittää siihen erilaisia keinoja. Ryhmän toiminnassa punaisena lankana on kiinnittää huomiota ympäristöön ja sen viihtyisyyteen. Inspiksen nuoret ovat muun muassa maalanneet Lahdessa yhteensä satoja sähkökaappeja sekä 3 000 neliömetriä alikulkutunneleita. Inspiksessä työskentelee 15 nuorta joko työkokeilussa tai palkkatuella.

Seuraavan kerran Inspis Lahti antaa kuulua itsestään lauantaina, kun yhdistys järjestää Niemessä teemapäivän rullalautailun ja graffitien ystäville.

Johtajamuutos tuo Juutilaisen mukaan korkeintaan laadullisen muutoksen yhdistyksen toimintatapaan.

- Se paranee.

Petri Koivisto
petri.koivisto@ess.fi
@
Tämä sisältö on avoinna tilaajillemme.

Haluatko lukea koko artikkelin?

Tilaa ESS VerkkoPlus 1 kk 9,90 € ja pääset lukemaan kaikki Etelä-Suomen Sanomien sisällöt.

Tilaa tästä 1kk
9,90€

Oletko jo tilaaja?

Kommentit comments

Suosittelemme

Näitä luetaan nyt

Paikallismediat

Lue seuraavaksi