Aiheet

Käyttäjätiedot

Käyttäjä:
Maksullinen sisältö:
Omat tiedot Kirjaudu ulos
Päijät-Häme

Mediataitoviikolla työstetään ihmisten internetiä

Kuva: Colourbox

Suomessa vietetään helmikuun ensimmäisellä viikolla kansallista mediakasvatuksen teemaviikkoa. Tänä vuonna teemana on "ihmisten internet".

Viikon tavoitteena on kannustaa toimimaan yhdessä paremman netin ja mediaympäristön puolesta.

Lahden pääkirjastossa on tarjolla työpajoja pilvipalveluiden käyttöön maanantaina 6.2 aamupäivällä. ja tiistaina iltapäivällä. Torstaina 9. helmikuuta tarjolla on opastusta e-kirjojen lainaamiseen. Työpajat ovat avoimia kaikille eivätkä vaadi ennakkoilmoittautumista.

Liipolan kirjastossa vahvistetaan torstaina senioreiden verkkotaitoja. Iltapäivän tietoiskussa esitellään erilaisten laitteiden käyttöä sekä puhutaan turvallisesta internetin käytöstä. Tilaisuuden lopussa on mahdollista saada henkilökohtaista opastusta.

Lapsille ja nuorille on ohjelmaa pääkirjaston lisäksi lähikirjastoissa. Jalkarannan kirjastossa järjestetään keskiviikkoiltana koko perheen koodaustapahtuma. Koko perheen tapahtuma tutustuttaa ohjelmoinnin ja koodauksen maailmaan. Aiempaa koodausosaamista ei tarvita.

Pääkirjaston lastenosastolla kisataan mediavisaa koko viikon ajan. Tiistaina järjestetään mediasatutuokio ja askarteluhetki, keskiviikkona peli-ilta ja perjantaina Kirjastokino.

Tämä sisältö on avoinna tilaajillemme.

Haluatko lukea koko artikkelin?

Tilaa ESS VerkkoPlus 1 kk 9,90 € ja pääset lukemaan kaikki Etelä-Suomen Sanomien sisällöt.

Tilaa tästä 1kk
9,90€

Oletko jo tilaaja?

Mitä tunnetta juttu sinussa herätti? Vastaamalla näet, millaisia tunteita juttu herätti muissa lukijoissa.

Kommentit comments

Suosittelemme

Näitä luetaan nyt

Paikallismediat

Lue seuraavaksi