Aiheet

Käyttäjätiedot

Käyttäjä:
Maksullinen sisältö:
Omat tiedot Kirjaudu ulos
Päijät-Häme

Hollolan Päivi Rahkonen suoriutui työstään hyvin

Hollolan kunnanjohtaja Päivi Rahkonen. Kuva: Pertti Louhelainen

Hollolan kunnanhallitus arvioi maanantaina, että kunnanjohtaja Päivi Rahkonen on suoriutunut viime vuonna tehtävistään hyvin. Etenkin talouden tasapainottaminen oli onnistunut. Huonoimmat pisteet tulivat kunnan työllisyyden ja elinvoiman edistämisen saralta, mutta huonoimmankin osa-alueen yleisarvosanaksi tuli "hyvä".

Kunnanhallitus keskusteli kokouksessa lisäksi jätteistä. Päijät-Hämeessä on jatkunut jo pitkään epäselvyys siitä, voiko jätteiden kuljetus olla kiinteistön haltijan järjestämää. Kunnanhallituksen mukaan kriteerit siihen eivät täyty missään kunnassa, eikä nykyinen järjestelmä siksi ole lainmukainen. Jos kuntien yhteinen jätelautakunta ei saa asiaa korjattua, tulee alueella siirtyä kunnan järjestämään jätteenkuljetukseen.

Hallituksessa päätettiin lisäksi, että Rudus oy saa haluamansa ympäristöluvan ylijäämämaiden ja rakennuspurkujätteen käsittelyyn Hollolan Okeroisissa. Alueen nykyisestä toiminnasta on tullut valituksia, koska siitä aiheutuu pölyä, meteliä ja tärinää. Hollolan kunta edellyttää, että lupa myönnetään, jos yritys vastaa siitä, että kohtuutonta haittaa ei aiheudu alueen asukkaille tai virkistyskäytölle.

Emmi Tuomisto
emmi.tuomisto@ess.fi

Haluatko lukea koko artikkelin?

Tämä sisältö on avoinna vain tilaajillemme.

Lue 2 viikkoa ilmaiseksi

Oletko jo käyttänyt ilmaisen tutustumisjaksosi?

Tilaa ESS Verkko nyt 4 kk vain 10 € / kk

(norm. 14,50 € / kk)

Oletko jo tilaaja?

Tilaa ilmainen ESS.fi uutiskirje Saat kiinnostavimmat uutiset suoraan sähköpostiisi.

Suosittelemme

Kommentit comments

Näitä luetaan nyt

Näitä luetaan

Paikallismediat

Lue seuraavaksi X

Juttu jatkuu mainoksen jälkeen