Aiheet

Käyttäjätiedot

Käyttäjä:
Maksullinen sisältö:
Omat tiedot Kirjaudu ulos
Päijät-Häme

"Mitenköhän lapset suhtautuvat, kun vien nämä kotiin?" - neljä ostajaa esittelee saaliinsa kaupunginteatterin kirpputorilta

Anna Forsström suunnisti myyjäisissä suoraan hattuhyllylle. Kuva: Janne Laakkonen

Lahden kaupunginteatterin puvuston kirpputorilla kävi tiistaina kova vilinä. Varsinkin näyttämöltä tutut erikoiset hatut katosivat ostajien matkaan hetkessä. Neljä asiakasta esittelee saaliinsa, ja kertoo, mihin pukuja aikovat käyttää.

Anna Forsström

- Hattu tulee päähän Myllypohjan pikkujouluihin. Meillä on siellä hattukerho, ja heti katsoin, että tämä sopisi sinne. Löysin myös heräteostoksena kaksi naamiota, kultaisen ihan vain koristeeksi ja kissamaskin tyttärelle. Ostin vielä valmistujaisiini juhlamekon, ja miehelle kengät.

 

Kuva: Janne Laakkonen

Mitenköhän lapset suhtautuvat, kun vien nämä kotiin?

Laura Toljander

- Nämä nuket olivat vain viisi euroa! Olen itsekin vaatetusalalla, eikä niitä ihan sillä rahalla valmisteta. Ajattelin näitä horrorcore rap -musiikkivideoon artistien päälle. Nämähän ovat vähän pelottavia, jos ympäristö on oikea. Mitenköhän lapset suhtautuvat, kun vien nämä kotiin?

 

Kuva: Janne Laakkonen

Minna Sundelin

- Vaatteita tuli kokonainen Ikea-kassillinen, monta kiloa. Olen tekemässä mieheni kanssa Ristiinan kesäteatteriin näytelmää, joka sijoittuu tukkijoelle. Tykkään kierrätysaatteesta ja arvasin, että täältä löytyy meille sopivia vaatteita, luonnonmateriaaleista. Näihin on kyllä käytetty työtunteja. Onnistunut keikka!

 

Kuva: Janne Laakkonen

Nikke Kaartinen

- Näin ilmoituksen kirpparista ja tulin katsomaan, koska en ole ennen päässyt paikalle. Täällä on yllättävän paljon porukkaa! Löysin tällaiset erikoiskengät, pohjassa lukee Custom made for Kari Olkkonen. Mä vedän siihen vaan oman nimen! Toiset ovat tanssikengät, jotka toivottavasti innostavat pitkästä aikaa tanssimaan.

[No available link text]

Vainio Sara
Tämä sisältö on avoinna tilaajillemme.

Haluatko lukea koko artikkelin?

Tilaa ESS VerkkoPlus 1 kk 9,90 € ja pääset lukemaan kaikki Etelä-Suomen Sanomien sisällöt.

Tilaa tästä 1kk
9,90€

Oletko jo tilaaja?

Mitä tunnetta juttu sinussa herätti? Vastaamalla näet, millaisia tunteita juttu herätti muissa lukijoissa.

Kommentit comments

Suosittelemme

Näitä luetaan nyt

Paikallismediat

Lue seuraavaksi