Aiheet

Käyttäjätiedot

Käyttäjä:
Maksullinen sisältö:
Omat tiedot Kirjaudu ulos
Päijät-Häme

Minna Kauppi ryhtyy tv-panelistiksi: "Kaikkeen sitä päänsä pistää"

Minna Kauppi. Kuva: ESS arkisto

Suunnistuksen yhdeksänkertainen maailmanmestari Minna Kauppi aloittaa urheiluaiheisen viihdeohjelman Villin kortin paneelissa.

- Kaikkeen sitä päänsä pistää, vaikka se olis hyvä pitää vaan pensaassa pysyvästi, Kauppi kommentoi Twitterissä uutta työtään.

Kauppi on ollut urheilijana paljon julkisuudessa, mutta panelistin pesti on hänen ensimmäinen varsinainen tv-työnsä.

- Tämä on uudenlainen haaste, jotain spontaania ja hauskaa, mutta vähän jännää myös. Olen nyt ihan erilaisessa roolissa, sillä aiemmin olen ollut ruudussa vain urheilijana. Lähden avoimin mielin sukeltamaan, Kauppi kuvailee.

Ohjelmassa panelistit keskustelevat urheilu-uutisista, joten täysin uudelle alueelle Kauppi ei joudu. Hän uskoo myös saavansa yleisön nauramaan.

- Suunnistus on niin maanläheinen laji, että kokemukseni ovat varmasti ihan erilaisia kuin muilla urheilijoilla. Suunnistuksesta on helppo veistellä vitsejä.

Villi kortti aloittaa syksyllä kolmannen tuotantokautensa Yle TV2:lla. Kesän aikana ohjelmaan on tullut mukaan Kaupin lisäksi myös koomikko Pilvi Hämäläinen.

Ohjelmaa juontaa Riku Riihilahti ja Kaupin ja Hämäläisen kanssa panelisteina jatkavat maailmanmestari Kalle Palander, räppäri Tommy Lindgren, näyttelijä Ville Myllyrinne, kirjailija Paula Noronen, juontaja Juuso Mäkilähde ja HJK:n toimitusjohtaja Aki Riihilahti.

Sara Vainio
sara.vainio@ess.fi
@
Tämä sisältö on avoinna tilaajillemme.

Haluatko lukea koko artikkelin?

Tilaa ESS VerkkoPlus 1 kk 9,90 € ja pääset lukemaan kaikki Etelä-Suomen Sanomien sisällöt.

Tilaa tästä 1kk
9,90€

Oletko jo tilaaja?

Mitä tunnetta juttu sinussa herätti? Vastaamalla näet, millaisia tunteita juttu herätti muissa lukijoissa.

Kommentit comments

Suosittelemme

Näitä luetaan nyt

Paikallismediat

Lue seuraavaksi