Aiheet

Käyttäjätiedot

Käyttäjä:
Maksullinen sisältö:
Omat tiedot Kirjaudu ulos
Päijät-Häme

Poika pakeni liekehtivästä omakotitalosta Hollolassa ja hälytti apua

Kuva: Sami Lettojärvi

Omakotitalo paloi asuinkelvottomaksi Hollolan Hersalassa perjantaina iltapäivällä. Pelastuslaitos sai palosta hälytyksen vähän kolmen jälkeen, ja viimeinen yksikkö lähti palopaikalta vasta puoli kahdeksan aikaan illalla.

Päivystävän palomestarin Kari Sipilän mukaan talon katto oli ilmiliekeissä, kun pelastuslaitos saapui paikalle. Talossa oli palon syttymishetkellä poika, joka pääsi sieltä pois omin avuin. Hän myös ilmoitti palosta hätäkeskukseen. Kukaan ei loukkaantunut.

Tiilivuorattu omakotitalo syttyi ilmeisesti ulkoapäin, ja palo levisi kattorakenteisiin. Vanhalantiellä sijaitseva talo on rakennettu vuonna 1974, se on yksikerroksinen ja sen pintala on noin 130 neliömetriä.

Palossa tuhoutuivat kattorakenteet eristeineen. Lisäksi palomiehet joutuivat purkamaan talon yläpohjan sammutustöiden aikana. Sisätilat kärsivät savu- ja vesivahinkoja, eikä talossa voi asua ainakaan toistaiseksi.

Omakotitalon välittömässä läheisyydessä ei ollut muita rakennuksia.

Sammutustöiden jälkeen pelastuslaitos tuuletti talon savusta ja siivosi sieltä pois sammutusvedet. Illalla paikalle saapui jälkivahinkojen torjuntaan erikoistunut liike, joka esimerkiksi peitti katon ja rikkoutuneet ikkunat.

Juttua päivitetty illalla sammutus- ja raivaustöiden päättymisen jälkeen.

Tämä sisältö on avoinna tilaajillemme.

Haluatko lukea koko artikkelin?

Tilaa ESS VerkkoPlus 1 kk 9,90 € ja pääset lukemaan kaikki Etelä-Suomen Sanomien sisällöt.

Tilaa tästä 1kk
9,90€

Oletko jo tilaaja?

Mitä tunnetta juttu sinussa herätti? Vastaamalla näet, millaisia tunteita juttu herätti muissa lukijoissa.

Kommentit comments

Suosittelemme

Näitä luetaan nyt

Paikallismediat

Lue seuraavaksi