Aiheet

Käyttäjätiedot

Käyttäjä:
Maksullinen sisältö:
Omat tiedot Kirjaudu ulos
Päijät-Häme

Löytyykö oma sydänkäpynen sinkkubileistä?

Kuva: Lauri Kivikataja

Lahden Seurahuoneen Piazza-yökerhossa järjestetään ystävänpäivänä 14. helmikuuta sinkkubileet. Tapahtuman järjestää Deittisirkus, joka on sinkkutapahtumiin erikoistunut yritys. Sinkkubileiden ohjelmassa on sokkotreffailua ja speed datingia.

Sokkotreffit toimivat kuten rusettiluistelussa: sinkku saa saapuessaan numerolapun ja tehtävänä on etsiä ihminen, jolla myös on sama numero. Pariskunta siirtyy treffeille, missä keskustelussa alkuun avittaa kaavake, jonka avulla voi laskea, kuinka paljon parilla on yhteistä.

- Kaavakkeesta saa hyvin jutun juurta, että miksi on vastannut juuri näin, kertoo deittikuningatar Anna Uusiheimala Deittisirkuksesta.

Sokkotreffien jälkeen ohjelmassa on pop up speed dating. Siihen voi ilmoittautua suoraan paikan päällä. Yhdet treffit kestävät viitisen minuuttia. Lyhyen jutustelun jälkeen molemmat merkkaavat lomakkeeseen, kiinnostaisiko toiseen tutustua tarkemminkin. Syntyneitä pareja juhlistetaan skumppalasillisella,

Deittisirkus järjestää speed dating -tapahtumia säännöllisesti Tampereella ja Helsingissä. Niihin on ennakkoilmoittautumiset ja ne ovat olleet suosittuja.

- Tampereen ja Helsingin tapahtumissa käy myös lahtelaisia, jotka ovat kyselleet, miksei Lahdessa järjestetä mitään. Siksi päätimme nyt tuoda bileet Lahteen, Uusiheimala sanoo.

Jos sinkkubileet saavat kannatusta ystävänpäivänä, sama konsepti voi rantautua Lahteen uudestaankin.

- Moni ehkä ajattelee, että katsoo ensin, mistä on kyse ja tulee vasta seuraavalla kerralla, mutta toivottavasti ihmisiä tulee paikalle nyt, jotta voimme jatkaa Lahdessa, Uusiheimala sanoo.

Uusiheimala kannustaakin kaikkia sinkkuja rohkeasti paikalle.

- Kun aloitimme pari vuotta sitten, moni sanoi, että suomalaiset eivät uskalla lähteä tähän mukaan. Ohjattu ohjelma antaa kuitenkin sysäyksen lähestyä ihmisiä, se kuuluu silloin asiaan. Kun juttukumppani löytyy, ei ole pelkoa siitä, ettei ihminen saisi suutaan auki. Speed datingissäkin on aina niin kova puheensorina, ettei edes musiikkia voi soittaa, Uusiheimala naurahtaa.

Ilta alkaa sokkotreffailulla klo 21 ja speed datingin pariin siirrytään noin kello 23.30.

Emmi Tuomisto
emmi.tuomisto@ess.fi
Tämä sisältö on avoinna vain tilaajillemme.

Haluatko lukea koko artikkelin?

Tilaa ESS Verkko Plus 1 kk vain 7,90 € (norm. 14,50 €) ja pääset käsiksi kaikkiin Etelä-Suomen Sanomien maksullisiin sisältöihin.

Tilaa tästä 1 kk 7,90 €

Oletko jo tilaaja?

Kommentit comments
Tilaa ilmainen ESS.fi uutiskirje Saat kiinnostavimmat uutiset suoraan sähköpostiisi.

Suosittelemme

Näitä luetaan nyt

Paikallismediat

Lue seuraavaksi X