Aiheet

Käyttäjätiedot

Käyttäjä:
Maksullinen sisältö:
Omat tiedot Kirjaudu ulos
Päijät-Häme

Pohjoismainen hanke aikoo uudistaa Lahden keskustaa

Peloton-innovaatioleiri Helsingissä. Lahden seudun yritykset voivat hakea lokakuussa mukaan ilmaiseen Peloton Smart Retro -kiihdytysohjelmaan. Kuva: Demos Helsinki

Lahti on ainoana suomalaiskaupunkina mukana pohjoismaisessa Smart Retro -hankkeessa. Hanke kehittää rakennettua ympäristöä ja sen uutta palvelutarjontaa.

Uuden luomisen testialustana on Lahden keskusta. Lahden lisäksi mukana ovat Tukholma ja Oslo.

Lahden seudun yritykset voivat hakea mukaan ilmaiseen Peloton Smart Retro -kiihdytysohjelmaan. Ohjelmaan haetaan erityisesti yrityksiä, joilla on palveluita tai uusia ideoita, jotka tekevät kaupunkielämästä älykkäämpää, toimivampaa ja kestävämpää.

Yrittäjille on tarjolla kiinnostavia kumppanuuksia ja kansainvälisiä innovaatioleirejä. Ohjelma alkaa Lahdessa joulukuun alussa, jolloin yrittäjät kehittävät palveluitaan yhdessä asiantuntijoiden ja paikallisten vaikuttajien kanssa.

Uudet palvelut voivat liittyä esimerkiksi autojen ja tilojen yhteiskäyttöratkaisuihin, energiaa säästäviin tekniikoihin tai kivijalkakaupan palveluiden tulevaisuuteen.

Keväällä uusia palveluita ja tuotteita testataan kaupunkilaisten kanssa Lahdessa ja Tukholmassa. Keväällä mukaan voivat hakea lahtelaiset edelläkävijäasukkaat, jotka haluavat arjessaan kokeilla uusia ekologisia palveluita sekä kehittää ja edistää niiden käyttöönottoa.

Lisätietoja ja haku yrityksille täällä. Haku on auki 30. lokakuuta saakka.

Tämä sisältö on avoinna tilaajillemme.

Jatka lukemista FC Lahden tarjoamana 2 vk maksutta!

Tilaa ESS VerkkoPlus 2 viikoksi maksutta ja pääset lukemaan kaikki Etelä-Suomen Sanomien sisällöt.

Tilaa tästä 2 vk
0 €

Oletko jo tilaaja?

Kommentit comments
Tilaa ilmainen ESS.fi uutiskirje Saat kiinnostavimmat uutiset suoraan sähköpostiisi.

Suosittelemme

Näitä luetaan nyt

Paikallismediat

Lue seuraavaksi