Aiheet

Käyttäjätiedot

Käyttäjä:
Maksullinen sisältö:
Omat tiedot Kirjaudu ulos
Päijät-Häme

Vaahto ja värit houkuttelivat lenkille 2 200 juoksijaa - katso värikäs video!

Lahdessa lauantaina järjestettyyn Väriestejuoksuun osallistui noin 2 200 juoksijaa ja kävelijää. Heidät lähetettiin matkaan Urheilukeskuksessa vaahtokylvyn keskeltä 200 ulkoilijan ryhmissä.

Jaana Koivisto oli saapunut Turun seudulta junalla Lahteen varta vasten osallistuakseen hauskanpitoon. Vinkin ja vahvan suosituksen hän oli saanut kaveriltaan.

Juoksua itsekin jonkin verran harrastava Jaana suunnitteli lähtevänsä mukaan uudestaankin, ehkä jopa isommalla porukalla. Siihen hänellä on tilaisuuskin, sillä jäljellä ovat vielä "kotikisat" Turussa ja tämänvuotisen sarjan päätöstapahtuma Espoossa.

Viiden kilometrin lenkille oli pystytetty erilaisia pisteitä, joissa osanottajat ylittivät tai alittivat erilaisia esteitä ja saivat lisäksi päälleen värijauhetta. Suomen Fun Run -sarjan esteet sisältävät muun muassa liukumäkiä, kiipeilyverkkoja ja lisää vaahtoa.

Ennen Lahtea Väriestejuoksu järjestettiin Vaasassa, Raumalla ja Oulussa. Värikkääseen hauskanpitoon on tänä vuonna osallistunut 15 000 kuntoilijaa.

</div>
Tämä sisältö on avoinna tilaajillemme.

Jatka lukemista LTV:n tarjoamana 2 vk maksutta!

Tilaa ESS VerkkoPlus 2 viikoksi maksutta ja pääset lukemaan kaikki Etelä-Suomen Sanomien sisällöt.

Tilaa 2 vk maksutta

Oletko jo tilaaja?

Mitä tunnetta juttu sinussa herätti? Vastaamalla näet, millaisia tunteita juttu herätti muissa lukijoissa.

Kommentit comments

Suosittelemme

Näitä luetaan nyt

Paikallismediat

Lue seuraavaksi