Aiheet

Käyttäjätiedot

Käyttäjä:
Maksullinen sisältö:
Omat tiedot Kirjaudu ulos
Päijät-Häme

Diili-Jethro haluaa Lahden markkinoille

Jethro Rostedt Radio Voiman Studiossa 24.2.

Aninkaisten Kiinteistövälitys etsii franchising-yrittäjää Lahteen. Yrityksen netti-ilmoituksen mukaan tarkoituksena on myös laajentaa Lahden lisäksi toimintaa ainakin Tampereelle, Ouluun, Jyväskylään ja Poriin.

Jethro Rostedt luottaa Lahteen. -Lahden maantieteellinen sijainti on sellainen, että junat pyyhkäisevät pian 40 minuutissa Helsinkiin ja takaisin. Rostedtin mukaan tämä laittaa Lahden nousuun.

Rostedt uskoo, että hänen yritykselleen on sijaa Lahden kiinteistömarkkinoilla. Lahteen tullaan asumaan ja kaupan perustana ovat perheasunnot. -Yksiöt ja kaksiot nyt menee paikkakunnasta riippumatta, mutta perheasunnot ovat kiinteistönvälityksen kulmakivi.

Jethro Rostedtin mukaan taantuma on jo taittunut eikä taantuma edes kouraissut Lahtea ja muuta eteläistä Suomea pelätyllä tavalla. Kysymykseen asuntokuplan pelottavuudesta hän vastaa, ettei halua puhua koko kuplasta. -Ei ole kuplia näkynyt, ei Turussa eikä Lahdessa.

Uuden yrittäjän Rostedt uskoo aloittavan Lahdessa kuukauden kahden sisällä. -Muutamia halukkaita on jo tehtävään ilmoittautunutkin.

Aninkaisten Kiinteistövälitys on Jethro Rostedtin johtama Turun vanhin ja suurin yksityinen kiinteistövälitystoimisto. Yrityksellä on tällä hetkellä Turun kahden toimiston lisäksi toimisto Aurassa sekä Franchising-periaatteella toimivat toimistot Raumalla ja Helsingin Pitäjämäessä.

Tämä sisältö on avoinna tilaajillemme.

Haluatko lukea koko artikkelin?

Tilaa ESS VerkkoPlus 1 kk 7,90 € ja pääset lukemaan kaikki Etelä-Suomen Sanomien sisällöt.

Tilaa tästä 1kk
7,90€

Oletko jo tilaaja?

Kommentit comments
Tilaa ilmainen ESS.fi uutiskirje Saat kiinnostavimmat uutiset suoraan sähköpostiisi.

Suosittelemme

Näitä luetaan nyt

Paikallismediat

Lue seuraavaksi